Delicatese Literare
DIVERSE

Bookflix Junior pe litera.ro (pe 1 iunie)

Bookflix Junior pe litera.ro (pe 1 iunie)

De 1 iunie, colorăm lumea copilăriei cu cele mai frumoase povești pe litera.ro la târgul de carte dedicat celor mici!
Citim, ne jucăm și descoperim noutățile editoriale Litera și Litera mică cu super reduceri la Bookflix Junior. Multe noutăți și cărți pe care copiii de toate vârstele și le doresc în bibliotecă, atât în format de tipar cât și digital – ebook, sunt acum disponibile la Bookflix Junior la prețuri foarte avantajoase, reduse până la 70%!
De asemenea, cititorii care comandă de 1 iunie pe litera.ro de minim 99 lei beneficiază de super promoția – cartea Merlin, Anii pierduți de T.A. Barron cadou, plus transport gratuit.
Pe tot parcursul zilei, Editura Litera îi invită pe copii, părinți, bunici, să intre în universul magic al copilăriei printr-o serie de lecturi-eveniment! De la 10 dimineața până seara, pe paginile de Facebook a Editurii Litera și Litera mică vor fi prezenti scriitori, actori celebri pe scena teatrului și a filmului românesc, cunoscuți bloggeri de parenting și mulți alții: Monica Davidescu, Daniela Nane, Ioana Mărcoiu, Pavel Bartoș, Elvira Deatcu, Ruxandra Maniu, Blog în Tandem, Gabriela Maalouf, Laura Frunză, Ioana Marinescu, Simona Epure, Ina Nati și mulți alții.
Verificați toate promoțiile existente pe litera.ro.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *