Delicatese Literare
Prezentari carti

In bratele altei iubiri de Anna Harrington, Editura Litera/ Alma, Colectia Iubiri de Poveste

ÎN BRAȚELE ALTEI IUBIRI

Anna Harrington

Editura Litera/ Alma

Colectia Iubiri de Poveste

  1. În brațele altei iubiri (If the Duke Demands – 2017)
  2. Păcatele unui crai (When the Scoundrel Sins – 2017) – prezentare
  3. Pețitorul (As the Devil Dares – 2018) – prezentare
Miranda Hodgkins și-a dorit dintotdeauna să se căsătorească cu Robert Carlisle, bărbatul visurilor ei, pe care îl cunoaște de când erau copii, dar care nu pare să vadă în ea altceva decât fetița din vecini cu care a făcut tot felul de boacăne.
După atâția ani de așteptare, Miranda consideră că a venit momentul să-l facă pe Robert să realizeze că nu mai este o copilă, ci o femeie în toată firea. Așa că, în timpul balului mascat organizat de familia Carlisle, Miranda se strecoară în camera lui Robert cu intenția clară de a-l seduce și se trezește copleșită de cel mai minunat sărut la care putea îndrăzni să viseze.
Dar, când măștile sunt scoase, Miranda constată cu groază că în fața ei stă nimeni altul decât Sebastian, ducele de Trent – fratele mai mare al lui Robert.
Șocat să o descopere pe fata pe care o știa din copilărie, în patul lui, Sebastian îi propune o înțelegere pentru a evita scandalul: el o va ajuta pe Miranda să câștige inima fratelui său, iar ea îi va găsi soția perfectă, o lady care să poată deveni ducesa lui.
Însă ceea ce începe ca o simplă negociere ajunge să scape rapid de sub control, căci, cu cât Sebastian se străduiește mai tare să își respecte partea de înțelegere și să o ajute pe Miranda, cu atât mai mult ajunge să-și dorească să o aibă numai pentru el. Acum va trebui să decidă – își va respecta obligațiile de duce sau își va asculta inima lăsându-se în voia dragostei?
„Îi venea greu să creadă că nu visează. Robert în braţele ei, buzele sale atingându-i-le pe ale ei, mâinile lui mângâind-o seducător. Inima îi bătea așa puternic, încât auzea sângele gonind, atât de repede, încât era sigură că putea să simtă și el, pentru că, atunci când își puse palma pe pieptul lui, inima i-o luă la goană sub vârful degetelor ei.”
„Bărbatul acesta era de neînţeles. Acum o avertiza să nu facă nimic care să iște un scandal, și imediat o săruta într-un asemenea fel încât i-ar fi putut distruge reputaţia dacă i-ar fi surprins cineva. Acum o trata de parcă era un copil, și imediat o atingea până când o făcea să geamă cuprinsă de pasiunea unei adevărate femei.”
„Voia să râdă de cruda ironie a sorţii, că fratele pe care îl dorea încă nu văzuse femeia atrăgătoare din ea, în vreme ce celălalt o prindea într-o seducţie care îi sucea minţile.”
Veți citi întreaga poveste în romanul ÎN BRAȚELE ALTEI IUBIRI de Anna Harrington. De sâmbătă, 24.02.2018, la toate punctele de difuzare a presei alături de ziarul Libertatea la prețul de 14,99 lei.
Sursa: Cărţi Romantice

Cărțile autoarei Anna Harrington pot fi comandate pe elefant.rolibris.rolibrarie.netemag.ro

Cărțile apărute la Editura Litera / Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro

 

One Comment

Spune-ți părerea!