Delicatese Literare
Cărți pentru copii

Bună seara, dragă Lună! de Laura Watkins, Lorna Gutierrez, Editura Univers Enciclopedic

Bună seara, dragă Lună!

Laura Watkins, Lorna Gutierrez

Editura Univers Enciclopedic Junior

Nr. pagini: 24

Bună seara, dragă Lună este o carte ilustrată pentru copii scrisă de Laura Watkins, Lorna Gutierrez.
Grădina este cufundată în noapte şi Luna străluceşte. Dar de ce înfăţişarea ei se schimbă de la o zi la alta? Liliacul, vulpea, bursucul, peştele, bufniţa şi pisica vor să înţeleagă ce se întâmplă! Aşa că Luna îşi spune povestea… O poveste magică scrisă în versuri, care îi va încânta pe copii şi îi va inspira să afle mai multe lucruri despre Lună.
Această carte frumos ilustrată îi face pe copii să descopere bucuria de a citi şi povesti. Sunt incluse sugestii de dialog cu copiii pentru părinţi şi educatori.

Bună seara, dragă Lună! este o carte foarte frumos și sugestiv ilustrată, despre lună și fazele ei. Povestea este minunat spusă în versuri într-un limbaj simplu, frumos și clar, ajutându-i pe copii să înțegeagă de ce luna strălucește, de ce înfățișarea ei se schimbă de la o zi la alta, de ce apare eclipsa de lună, care animale sunt nocturne, adică sunt active îndeosebi în timpul nopții.
Luna este extrem de importantă, furnizându-ne lumină noaptea și dând naștere mareelor. De secole, luna a fost studiată de secole și i-a inspirat pe poeți și artiști. Cartea le va trezi cu siguranță curiozitatea copiilor, provocându-i să descopere și alte cărți despre lună.
La sfârșitul cărții este o recapitulare sintetică și utilă a informațiilor prezentate în carte, ghidându-i totodată pe părinți și educatori despre următorii pași pentru o cât mai bună fixare și dezvoltare a cunoștințelor dobândite.

 

Cartea Bună seara, dragă Lună! poate fi comandată pe universenciclopedic.ro, elefant.ro, librarie.net, carturesti.ro

Recenzii și prezentări cărți Editura Univers Enciclopedic

Recenzii și prezentări cărți pentru copii

 

10 Comments

Spune-ți părerea!