Delicatese Literare
Prezentari carti

Cabina de săruturi 2. Relație la distanță de Beth Reekles, Editura Leda Edge

Cabina de săruturi 2. Relație la distanță

(Going the Distance – 2020)

Beth Reekles

Editura Corint / Leda Edge

Traducerea: Iulia Dromereschi

Nr. pagini: 288

An apariție: 2020

1. Cabina de săruturi – The Kissing Booth – 2012 – recenzie
1.5. The Beach House – 2011
2 Relație la distanță – Going the Distance – 2020
BETH REEKLES este o scriitoare britanică. S-a născut în Țara Galilor și a absolvit Exter University. A mai publicat: Rolling Dice și Out of Tune. La 15 ani, și-a încercat condeiul cu romanul Cabina de săruturi (The Kissing Booth) și l-a publicat pe platforma Wattpad, unde a fost citită de 19 milioane de ori.
Elle Evans și Noah Flynn sunt convinși că dragostea lor este puternică, mai ales de când nu trebuie să se mai ascundă, însă anul acesta au parte de o nouă încercare: Noah a plecat la facultate, la cinci mii de kilometri depărtare. Să faci să funcționeze o relație la distanță nu e tocmai rețeta pentru o iubire ca-n povești! În cele din urmă, apelurile video și SMS-urile nu pot suplini totul. Așa că, atunci când vede o postare în care Noah este alături de altă fată, Elle își dă seama că tot nu are încredere deplină în băiatul rău de care s-a îndrăgostit. Oare Noah chiar s-a schimbat și îi poate oferi lui Elle fericirea pe care o merită? Sau va fi nevoită să îl sărute de adio?
Cartea a fost ecranizată, iar filmul este pe NETFLIX!

Cărţile autoarei Beth Reekles pot fi comandate pe librariadelfin.ro, cartepedia.ro, carturesti.ro, libris.ro, elefant.ro, librarie.net

Recenzii și prezentări cărți Editura Leda Edge

Recenzii și prezentări cărți young adult

Spune-ți părerea!