Cadoul de Cecelia Ahern, Editura All

8
Cadoul (The Gift) – 2008 tn1_cadoul_-_cecelia_ahern_-_2013_ebook_cover_
Cecelia Ahern
Bestseller internațional
Cadoul a fost nominalizat la Premiile Irish Book si a ocupat locul al doilea in topul vanzarilor de carte pe 2008 din Marea Britanie.
Prin intermediul acestei povești, Cecelia Ahern construieşte o parabolă a vieţii moderne trepidante, cu un mesaj emoţionant, plin de înţelepciune şi speranţă. Romanul a fost nominalizat la Irish Book Awards. 
Lou Suffern este un om de afaceri prosper, surmenat, aflat într-o permanentă bătălie cu secundele. Își exersează intens devotamentul față de muncă, neglijându-și întreaga familie. Când spiritul sărbătorilor îi animă pe toți cei din jurul lui, își păstrează totala indeferență.
Într-o dimineaţă geroasă, dintr-un acces de generozitate care nu îl caracterizează, Lou îi oferă o cafea lui Gabe, un om fără adăpost. Mai mult decât atât, îl angajează pe sărmanul om la serviciul de curierat intern.
Cum viaţa personală şi profesională a lui Lou se află la răscruce, iar Crăciunul se apropie, Gabe îi oferă un cadou magic, menit să-i reamintească ce preţios este timpul. Va reuși însă acest om providenţial să-l ajute pe Lou să recupereze tot ce a pierdut, înainte de a fi prea târziu?
„Cel mai bun mod de a evada din viața de zi cu zi este să te refugiezi în paginile unui roman de Cecelia Ahern.“ – Glamour
„Fermecator… Cadoul este ca un pulover cald și confortabil.” – Associated Press Staff
„Această poveste modernă a lui Scrooge, bătrânul cu inima de gheață care disprețuiește Crăciunul, este o lectură încântătoare cu o mulțime de întorsături de situație amuzante.” –Usa Today
„O poveste emoționantă… Cadoul strecoară elemente magice în tabloul vieții de zi cu zi.” –Booklist
Sursa: Editura All
Coperta originală:

4279056

Citate:
„Aceasta este o poveste despre oamenii care, asemenea cadourilor, ascund secrete sub învelișul de poleială, până când apare persoana potrivită care le dă la o parte și descoperă ce se află înăuntru. Uneori trebuie să dai la o parte multe învelișuri pentru a afla cine ești cu adevărat.”

 

Cărțile autoarei Cecelia Ahern pot fi comandate pe elefant.ro, libris.rocartepedia.ro, carturesti.rolibrarie.net

About Author

8 comentarii

Spune-ți părerea!