Delicatese Literare
DIVERSE

Caiet / Sketchbook Bodleian Library, Antic ExLibris

Am descoperit de curând site-ul anticexlibris.ro, unde mi-au atras atenția mai multe produse interesante, printre care carnetul Klimt The Kiss, dar și caietul pentru schițe /Sketchbook Bodleian Library.

Specificații Sketchbook Bodleian Library:

  • Format coperta: Hardcover
  • Numar pagini: 176
  • Tip: Sketchbook
  • Editura: Flame Tree Publishing
  • Dimensiuni: 29×22 cm

Produsul Bodleian Library: Hobbies and Pastimes Bookshelves (SKETCH) face parte dintr-o serie de caiete luxoase și personalizate produse de Flame Tree Publishing. Combinând producția de înaltă calitate cu arta plastică magnifică, coperțile sunt imprimate pe folie în diferite culori, în relief și apoi ștanțate, având și două semne de carte atașate.

Caietul este un instrument ideal pentru schițe, dar și pentru a-ți nota citatele preferate, a-ți consemna gândurile sau ca jurnal de memorii. Poate fi și o idee excelentă pentru un cadou deosebit.

Știți la ce m-am gândit prima dată când am văzut denumirea acestui minunat caiet de schițe, Sketchbook Bodleian Library – Biblioteca Bodleiană? La superba trilogie a lui Deborah harkness, Cartea pierdută a vrăjitoarelor, poveste a cărei acțiune are ca punct de plecare Biblioteca Bodleiană din Oxford: ” Povestea începe în zilele noastre, având ca punct de plecare Biblioteca Bodleiană din Oxford, unde Diana Bishop – istoric, profesor universitar și vrăjitoare – îl întâlnește pe Mathew Clearmont – om de știință, profesor universitar și vampir...”

Lasă-te condus de inspirație! Creează. Scrie. Rescrie. Planifică. Organizează. Notează. Desenează. Frumoase şi extravagante, jurnalele Flame Tree îmbină calitatea cu arta magnific. Perfecte pentru a fi dăruite cadou, dar şi o alegere personală esenţială pentru scriitori, călători, studenţi, poeţi şi ziarişti.

Puteți comanda caietul/Sketchbook Bodleian Library pe anticexlibris.ro

2 Comments

Spune-ți părerea!