Delicatese Literare
Prezentari carti

Călătorie cu final neașteptat – seria Clubul supraviețuitorilor de Mary Balogh, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Călătorie cu final neașteptat

(The Escape – 2014)

Mary Balogh

Editura Litera/ Lira

Colecția Cărți Romantice

1. Inima mea îți aparține The Proposal (2012) – prezentare / recenzie
      1.5. The Suitor (2013)
2. Aranjamentul The Arrangement (2013) – prezentare
3. Călătorie cu final neașteptat – The Escape (2014)
4. O dragoste neașteptată – Only Enchanting (2014) – prezentare
5. Doar o promisiune – Only a Promise (2015) – prezentare
6. Doar un sărut – Only a Kiss (2015) – prezentare
7. Numai iubirea – Only Beloved (2016) – prezentare
După ce scapă cu viață din războaiele napoleoniene, Sir Benedict Harper se luptă să meargă mai departe, deși trupul și sufletul său au mare nevoie de vindecare. Iar Ben nu și-ar fi imaginat niciodată că speranța va veni sub chipul unei femei frumoase care a avut parte de propriile suferințe.
După ce soțul ei care zăcuse bolnav moare în cele din urmă, Samantha McKay se găsește la mila înspăimântătoarei lui familii – până când plănuiește să fugă în îndepărtata Țară a Galilor și să trăiască în căsuța pe care o moștenise.
Cum o întâmplare neobișnuită îi adusese împreună, când află de planul ei, Ben insistă să o însoțească în aventuroasa călătorie.
Ben o dorește pe Samantha la fel de mult pe cât îl dorește și ea, dar este precaut. Ce poate să ofere unei femei un bărbat atât de rănit?
Samantha este gata să se lase în voia sorții, să se dezică de societatea convențională și chiar de regulile stricte de bună-cuviință ale acesteia pentru a fi alături de soldatul chipeș și onorabil pe care îl dorește. Însă va îndrăzni să îi ofere și sufletul ei rănit pe lângă trup? Răspunsul la toate întrebările va fi găsit într-un loc la care nu se gândeau: unul în brațele celuilalt.
Citate:
„Oamenii care îşi plâng de milă nu sunt o companie bună, nici măcar pentru ei înşişi. Şi apoi, când atinsesem ultima treaptă, ai venit tu. Şi m-ai făcut cumva să îţi vorbesc ca unui confident de încredere. Şi apoi ai flirtat cu mine. Pentru câteva clipe, m-ai luat cu tine într-un balon cu aer cald şi am văzut soarele deasupra norilor, înveliţi amândoi în blănuri călduroase şi pornind spre un loc care se afla foarte departe. Şi apoi m-ai sărutat. Acum nu mai sunt pe ultima treaptă.”
„El dădu drumul periei, o prinse de talie, o trase spre el şi o sărută. Ea îl cuprinse în braţe şi apoi îi întoarse sărutul.
Buzele li se lipiră. Respiraţia li se amestecă. Ea era caldă, moale, parfumată, foarte feminină. Chiar şi cu ochii închişi, el era conştient de cămaşa ei de noapte şi de picioarele desculţe, de părul despletit pe spate, de patul de sub ei.”
„– Ne-am promis că ne vom iubi o săptămână, înainte de a relua firele vieţilor noastre separate. Să ne ţinem promisiunea şi să ne ocupăm de consecinţe atunci când vor apărea, dacă vor apărea?
În clipa aceea, ea conştientiză un lucru, cu teribilă claritate. Nu era făcută pentru aventuri întâmplătoare.
După ce trecuse prima amorţeală provocată de moartea lui Matthew, crezuse că tot ce îşi dorea era să fie liberă, să trăiască. Însă tot ce îşi dorea cu adevărat, şi tot ce îşi dorise vreodată, era să iubească. Şi, dacă era posibil, să fie iubită.”
Veți putea citi întreaga poveste în romanul CĂLĂTORIE CU FINAL NEAȘTEPTAT de Mary Balogh – disponibil de vineri, 13.09.2019 la chioșcuri alături de revista Libertatea pentru Femei!
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Mary Balogh pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, librarie.net, emag.ro, carturesti.ro, cartepedia.ro

Recenzii și prezentări cărți Mary Balogh

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *