Delicatese Literare
Prezentari carti

Calea spre inima ta – seria Creek Canyon de Catherine Bybee, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Calea spre inima ta

(My Way to You – 2020)

Catherine Bybee

Editura Litera/ Lira

Colecția Cărți Romantice

Nr. pagini: 352

Traducerea: Elena Macoviciuc

Catherine Bybee a debutat în 2009, iar romanele ei au ajuns rapid în topurile Wall Street Journal, New York Times, USA Today și Amazon. Seriile ei au fost traduse în peste 20 de limbi și vândute în mai mult de 6 milioane de exemplare.

Un incendiu care aproape că îi distruge casa este doar una dintre problemele care i-au dat viața peste cap lui Parker Sinclair. În urmă cu doi ani, a fost nevoită să renunțe la facultate pentru a se ocupa de frații mai mici după moartea prematură a părinților. Slujba prost plătită abia dacă o ajută să plătească facturile, iar gestionarea proprietății familiei nu-i mai lasă timp pentru viața personală. Pe lângă asta, prognozele anunță o iarnă ploioasă, cu inundații și alunecări de teren care i-ar pune casa într-un pericol și mai mare. Angajat de curând la Departamentul de Lucrări Publice din Los Angeles, Colin Hudson supervizează ridicarea unor construcții care să împiedice alunecările de teren să distrugă proprietatea lui Parker și casele vecinilor ei și își dorește ca proiectul lui să meargă strună. Dar este destul de greu când proprietara terenului vrea să dețină controlul și să rezolve toate problemele singură. Curând însă își dă seama că tocmai temperamentul năvalnic îl atrage la frumoasa Parker Sinclair și încet-încet intră tot mai mult în viața ei, dorindu-și ca ea să aibă încredere în el și să-și deschidă inima.

Însă, în timp ce Colin și Parker muncesc împreună pentru a salva casa și cartierul, sunt pe cale să înfrunte un nou dezastru, care le dă o lecție aspră: uneori este nevoie să renunți la tot ce este vechi și să clădești ceva nou pentru a lua viața de la capăt.

Citate:

„Parker închise ochii și intră în îmbrățișarea lui, dându‑și voie să simtă. Îi fusese dor de asta. De brațe care o cuprindeau și de primul gust al unui bărbat. După o singură atingere a limbii lui, știu ce lipsea din viața ei. Colin o ținea ca și cum avea nevoie de ea și topi orice era rece în interiorul ei.

La fel ca restul lucrurilor pe care le văzuse la Colin, el îi dărui un sărut reușit, ca și cum se născuse pentru asta.“

„Dacă el avea o dorință de Crăciun, aceasta era să trăiască mai multe momente precum cel de atunci.

– Vreau să‑ți dau cadoul de Crăciun înainte să se trezească cineva.

– Ca Moș Crăciun?

– Dacă aș fi știut că rămân peste noapte, l‑aș fi împachetat în ceva drăguț.“

„– Am un comportament prostesc.

„De proporții epice.“

– Ba nu. Ești emotivă.

– Prostesc de emotivă.

Colin nu se putu abține și râse.

– La naiba, te iubesc!

Zâmbetul ei dispăru.

Oh, nu! El chiar spusese asta?

– Nu e corect, spuse ea. Eu am sindromul cuibului gol și tu nu ai copiii pe care îi vrei. E complet greșit.

Ea încercă să se ridice, dar Colin o trase ușor înapoi.

– Stai, oprește‑te! Cum ai ajuns la concluzia asta?

– Nu sunt demnă de iubire. Sunt un dezastru. Uită‑te la mine!

– Asta fac. Mă uit la tine. La dezastrul demn de iubire.“

Veți putea citi întreaga poveste în romanul CALEA SPRE INIMA TA de Catherine Bybee, primul volum al seriei Creek Canyon – disponibil de vineri 10.12.2021 la chioșcurile din toată țara!

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera / Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.rolibrariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Recenzii și prezentări Catherine Bybee

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *