Calul bălan de Agatha Christie, Editura Litera, Colecția Buzz Books

0

Calul bălan

(The Pale Horse – 1961)

Agatha Christie 

Editura Litera

Colecția Buzz Books

Data apariție: martie 2020
Face parte din seria Ariadne Oliver
Veşti bune pentru fanii autoarei Agatha Christie: marţi, 10 martie, apare la toate punctele de difuzare a presei romanul „Calul Bălan”, ce poate fi achiziţionat la prețul special de 24,99 lei.
O serie de morţi subite, o listă misterioasă găsită asupra unui preot asasinat în miez de noapte şi trei vrăjitoare despre care se spune că pot să omoare pe oricine prin mijloace supranaturale sunt elementele care fac din romanul Agathei Christie un thriller poliţist „ ”, plin de suspans, ingenios şi foarte captivant.
Va reuşi oare detectivul-amator Mark Easterbrook să descopere la timp criminalul?
Sursa: Editura Litera
Agatha Christie a fost numită de către Guinness Book of World Records, printre alții, ca cel mai vândut scriitor al tuturor timpurilor, împreună cu William Shakespeare. UNESCO consideră că ea este actualmente autorul individual tradus în cele mai multe limbi (cel puțin 56), fiind depășită doar de operele colective ale corporației Walt Disney Productions.
Până în 2006, cărțile sale s-au vândut în două miliarde de exemplare, în întreaga lume. Agatha Christie a publicat 80 de romane și nuvele și 19 piese de teatru, traduse în peste 70 de limbi.
The Pale Horse – serial de televiziune thriller BBC One, bazat pe romanul cu același nume al lui Agatha Christie, difuzat în 2020. A fost adaptat de Sarah Phelps și regizat de Leonora Lonsdale, avându-i în distribuție pe Rufus Sewell și Kaya Scodelario.

Cărțile autoarei Agatha Christie pot fi comandate pe elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, dol.ro

Recenzii și prezentări cărți Agatha Christie

Colecția Buzz Books martie 2020

Recenzii și prezentări cărți din Colecția Buzz Books

About Author

Spune-ți părerea!