Delicatese Literare
Prezentari carti

Cambridge Flyers Test, Larousse – Editura Meteor Publishing

Cambridge Flyers Test

Larousse

Meteor Publishing

Cambridge Flyers Test® este al treilea nivel de examen propus de Cambridge elevilor care Învaţă engleza în şcoala primară sau la începutul gimnaziului. El atestă faptul că elevul stapăneşte bazele limbii şi ştie să o utilizeze în situaţiile vieţii cotidiene. Se poate desfăşura sub forma tipărită sau informatică. Atestând nivelul A2, el certifică cele patru competenţe lingvistice în trei secţiuni: înţelegerea orală (Listening), înţelegerea şi exprimarea scrisă (Reading & Writing) şi exprimarea orală (Speaking).
Acest caiet, conceput special pentru pregătirea testului Flyers, îţi va permite să faci progrese în dezvoltarea acestor competenţe şi să te familiarizezi cu exerciţiile prezentate la examen. Pentru o pregătire optimă, iţi recomandăm să exersezi pentru cele patru competenţe făcând exerciţii specifice fiecărui capitol, apoi să te antrenezi în condiţii reale de examen cu testul complet, cronometrate. Odată realizat testul, poţi să te verifici cu ajutorul răspunsurilor date la sfârşitul caietului şi să reiei, în diferitele secţiuni, exerciţiile la care ai dat greş. Acordă un loc special secţiunii Reading & Writing, care reprezintă cel mai mare număr de exerciţii (a se vedea tabelul următor) şi pentru care vei putea obţine cele mai multe puncte. Pentru partea de Listening va trebui să descarci de pe site-ul www.meteorpress.ro fişierele audio ce corespund exerciţiilor. Secţiunea Speaking se parcurge împreuna cu un partener, deoarece concurenţii susţin această parte a examenului în doi, împreună cu un examinator.
Flyers® este un certificat recunoscut de sute de şcoli şi instituţii dintre cele mai bune din lume. Indiferent care va fi rezultatul tău, vei obţine un certificat. Scorul tău, care se măsoara în scuturi, îţi va atribui un nivel între A1 şi A2, potrivit CECRL (Cadrul european comun de referinţă pentru limbi). O etapă importantă înainte de a te îndrepta spre examenele de nivel superior, cum ar fi KET® (Key English Test) şi PET® (Preliminary English Test), studiile în străinătate sau călătoriile în ţările anglofone!
Examenul Flyers® se desfaşoară în întregime în limba engleză. Aceasta este o noutate pentru mulţi candidaţi. Pentru a te pregăti cât mai bine, acest caiet de exerciţii iţi propune instrucţiuni în limba engleză. Te vei putea familiariza astfel cu vocabularul de examen, vei putea evita capcanele şi câştiga timp preţios în ziua de examen.

Setul de teste Cambridge Flyers îl puteți achiziționa pe meteorpress.ro

Recenzii și prezentări cărți Editura Meteor Publishing

Recenzii și prezentări cărți Editura Meteor Press

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *