Delicatese Literare
Prezentari carti

Camera șoaptelor de Dean Koontz, Editura RAO

Camera șoaptelor

(The Whispering Room – 2017)

Dean Koontz

Editura RAO

An apariție: 2020

Nr. Pagini: 528

Seria Jane Hawk / Jane Hawk Series:

  1. Zona invizibilă – The Silent Corner – 2017 – recenzie 
  2. Camera șoaptelor – The Whispering Room – 2017
  3. Scara strâmbă – The Crooked Staircase – 2018 – prezentare
  4. The Forbidden Door – 2018
  5. The Night Window – 2019

Dean Koontz s-a născut şi a crescut în Pennsylvania, absolvind colegiul de stat din Shippensburg State College. A lucrat pe post de consilier pentru copiii defavorizaţi, apoi ca profesor de engleză. Dorinţa sa de a deveni scriitor a determinat-o pe soţia lui, Gerda, să-i facã o propunere pe care nu a putut s-o refuze: „O să te susţin material timp de 5 ani şi dacă nu reuşeşti sã devii scriitor în tot acest timp, nu o să reuşeşti niciodată“. La sfârşitul celor cinci ani, Gerda a renunţat la slujbă pentru a se ocupa de cariera de scriitor a soţului ei. Romanul Şoapte, publicat în 1980, este considerat primul său roman de succes. Cărţile autorului considerat de revista Rolling Stones drept „cel mai popular autor de cărţi de suspans din Statele Unite“ au fost traduse în 38 de limbi şi vândute în peste 400 de milioane de exemplare.

Cartea a doua a seriei Jane Hawk nu încetează să ducă de una singură un război împotriva unei conspiraţii ucigaşe în această continuare palpitantă a romanului Zona invizibilă.

„Nu e timp pentru amânări. Fă ce te-ai născut să faci. Apoi vei deveni faimoasă.”

Acestea sunt cuvintele pe care amabila şi îndrăgita profesoară Cora Gundersun le aude repetându-i-se în cap chiar înainte de a se sinucide – după ce a curmat multe alte vieţi într-un şocant carnaj. Când jurnalul ei secret este descoperit, pare evident că femeia fusese nebună. Dar Jane Hawk nu crede asta. După ce soţul ei s-a sinucis în mod inexplicabil – iar mulţi alţi oameni de ştiinţă au murit misterios –, Jane dă de urma unei cabale care se crede deasupra legii. Însă aceşti actori puternici care şi-au propus să distrugă viitorul Americii pentru propriile scopuri monstruoase nu au luat în calcul faptul că o agentă FBI de primă clasă va pleca pe cont propriu pe urmele lor.

Cărțile autorului Dean Koontz pot fi comandată de pe raobooks.com, libris.ro, elefant.ro, carturesti.ro, dol.ro, cartepedia.ro

Cărțile apărute la Editura RAO pot fi comandate pe raobooks.com, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.rolibrex.ro, dol.ro

Recenzii și prezentări cărți Editura RAO

Recenzii și prezentări cărți thriller

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *