Delicatese Literare
Prezentari carti

Când dragostea te schimbă – seria Lorzii pierduți de Mary Jo Putney, Editura Litera

Când dragostea te schimbă

(No Longer A Gentleman – 2012)

Mary Jo Putney

Editura Litera

  • Seria Lorzii pierduți

  1. O nouă viață – Loving a Lost Lord – 2009 – prezentare
  2. Umbrele trecutului – Never Less Than A Lady – 2010 – prezentare
  3. Pasiune si onoare – Nowhere Near Respectable – 2011 – prezentare
  4. Când dragostea te schimbă – No Longer A Gentleman – 2012
  5. Aventurile unei lady – Sometimes a Rogue – 2013 – prezentare
  6. Iubire regăsită – Not Quite a Wife – 2014 – prezentare
  7. Ademenirea unui sfânt – Not Always a Saint – 2015 – recenzia
CÂND DRAGOSTEA TE SCHIMBĂ, scris de celebra autoare de historical romance, Mary Jo Putney – personaje fermecătoare, un subiect palpitant și o poveste absolut adorabilă!
Grey Sommers, cunoscut ca Lord Wydham, aflat în temniță vreme de un deceniu, este salvat de o femeie misterioasă, Cassie Fox, în realitate o spioană abilă.
Pasiunea năvalnică dintre ei îi va surprinde, dar înainte de orice, trebuie să supraviețuiască acestei misiuni.
Grey Sommers, cunoscut ca Lord Wydham, nu a întâlnit niciodată în viață o situație din care să nu poată ieși folosindu-se de farmecul propriu. Însă aventura cu soția unui important funcționar din Ministerul Poliției, un om brutal și răzbunator, îl aruncă în temniță vreme de un deceniu, făcând din el o umbră a bărbatului de odinioară. Și totuși, cea mai mare provocare a vieții lui s-ar putea dovedi enigmatica femeie trimisă să-l scape din închisoare – și singura care ar putea reuși să-i vindece sufletul zdrobit.
Cassie Fox și-a pierdut familia și viitorul care îi fusese sortit din cauza regimului terorii instaurat în Franța și tot ce i-a mai ramas acum este îndârjirea cu care acționează pentru distrugerea imperiului lui Napoleon.
La prima vedere, salvarea lui Grey este pentru abila spioană doar o misiune ca oricare alta. Însă ceea ce nu se aștepta era să întâlnească un bărbat care, prin curajul ce frizeaza disperarea și vulnerabilitatea înduioșătoare, ar putea să-i îmblânzească inima înghețată.
Pasiunea năvalnică dintre ei este însă pusă la grea încercare de misiunea terifiantă prin care trebuie sa treacă împreună…și să-i supraviețuiască.
Veți putea citi întreaga poveste în romanul CÂND DRAGOSTEA TE SCHIMBĂ de Mary Jo Putney, volumul al patrulea al seriei Lorzii pierduți – disponibil de joi, 21 martie 2019, la toate punctele de difuzare a presei, la prețul de 19,99 lei!
Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți Mary Jo Putney

Recenzii și prezentări cărți Mary Jo Putney

Cărțile autoarei Mary Jo Putney pot fi comandate pe libris.ro, elefant.rolibrarie.net

One Comment

Spune-ți părerea!