Delicatese Literare
Prezentari carti

Când Frumoasa seduce Bestia de Lorraine Heath, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

Când Frumoasa seduce Bestia

(Beauty Tempts the Beast– 2020)

Lorraine Heath

Editura Litera/ Alma

Colecția Iubiri de Poveste

Ultimul volum al seriei „Păcate pentru orice anotimp“

  1. Între dorință și scandal (Beyond Scandal and Desire– 2018) – prezentare 
  2. Dragostea unui duce (When a Duke Loves a Woman– 2018) – prezentare 
  3. Seducătorul (The Scoundrel in Her Bed – 2019) – prezentare
  4. Ducesa din patul lui (The Duchess in His Bed – 2019) – prezentare
  5. Fantezia unui conte (The Earl Takes a Fancy– 2020) – prezentare
  6. Când frumoasa seduce bestia (Beauty Tempts the Beast– 2020)
Althea Stanwick a pierdut prieteni, avere și respectul societății, iar acum vrea să învețe cum să seducă bărbații și a găsit profesorul perfect, un bărbat din colțurile întunecate ale Londrei a cărui poreclă este Bestia. Benedict Trewlove e surprins de cererea scandaloasă a frumoasei misterioase. Oare va putea rezista tentației?
 
Althea Stanwick era o lady perfectă, destinată să se mărite cu un lord bogat, dar familia ei a fost trădată și a rămas fără nici un sfanț. Deși și-a pierdut prietenii, averea și respectabilitatea, Althea a conceput un plan scandalos. Dacă poate învăța cum să seducă, poate avea putere asupra bărbaților și se poate întoarce în societatea mondenă așa cum dorește. Are chiar și un profesor în minte, un bărbat cu trăsături frumoase, dar a cărui poreclă, Bestia, reflectă exact cât de onorabil este. 
Benedict Trewlove nu știe cine a fost tatăl lui, dar știe prea bine unde îi este locul – de partea întunecată a Londrei, oferind protecție cui are nevoie. Nici o femeie însă nu i-a mai cerut ceva atât de ieșit din comun ca această frumoasă misterioasă. Althea n-are ce căuta printre vicii și păcate, chiar dacă el nu poate rezista tentației pe care i-o prezintă. Dar adevărul despre nașterea lui iese la iveală și numai o iubire puternică și sălbatică îi poate ajuta să uite trecutul. 
Citate:
„Nu putea să și‑o scoată din minte. Cât de ușoară fusese când o ținuse în brațe! Cât de bine fusese să o simtă la pieptul lui când o dusese departe de alee! Ce groază simțise când crezuse că ar fi putut să moară. Mai târziu, în salon, stătuse lipit de perete cu mâinile încrucișate la piept. Își dorea cu disperare să se înfășoare în jurul ei și să îi ofere orice confort dorea, deși credea că fetei nu i‑ar fi plăcut apropierea lui sau că l‑ar fi considerat nedemn de ea.”
„Fusese doar un sărut. Își tot repetase asta înainte de culcare, iar când se trezise, descoperise că vorbele încă îi dădeau târcoale. Fusese doar un sărut, așa cum un ospăț era doar un preparat sau o furtună o singură picătură de ploaie.
Fusese tot, copleșitor, cel mai luminos soare, cea mai mare lună, mii și mii de stele. Fusese mai mult decât buze care se mișcau în tandem, care testau, alunecau, adaptându‑se. Fuseseră limbi și dinți, gemete și oftat.”
„Ar fi putut să‑i ceară orice, iar ea l‑ar fi ascultat. Atât de mare era puterea pe care o avea Benedict asupra ei în acel moment. O putere datorată promisiunii pentru și mai multă plăcere pe care o oferea și a promisiunilor de a oferi senzații incredibile pe care acum le respecta. Promisiuni pe care le făcuse cu privirea lui arzătoare, conversații sincere și zâmbete seducătoare. Știa ce făcea. Se asigură că și ea știa.”
 
Veți putea citi întreaga poveste în romanul CÂND FRUMOASA SEDUCE BESTIA de Lorraine Heath, ultimul volum al seriei „Păcate pentru orice anotimp“. De luni, 26 aprilie, la punctele de difuzare a presei din toată țara!

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Lorraine Heath pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, librariadelfin.ro, carturesti.ro, emag.ro, cartepedia.rolibrarie.net

Recenzii și prezentări cărți Lorraine Heath

Colecția Iubiri pe Poveste aprilie 2021

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *