Delicatese Literare
Prezentari carti

Când inima dictează de Johanna Lindsey, Editura Litera, Colecţia Cărţi Romantice

Când inima dictează

Johanna Lindsey

Editura Litera

Colecţia Cărţi Romantice

Titlu original: When Passion Rules

Forțată să fugă de pe continent de înaintarea armatelor lui Napoleon, orfana Alana Farmer și excentricul ei tutore își construiesc o nouă viață la Londra.
Acolo Alana se bucură de toate privilegiile unei tinere de viță nobilă, precum și de educația potrivită unei regine. Însă înaintea debutului în societate, Alana află secretul șocant al originii sale. Poate fi oare adevărat că este prințesa pierdută a regatului Lubinia?
Nevoită să se întoarcă în țara natală, pentru a preveni izbucnirea unui război civil, Alana renunță la viața ei de până atunci pentru a se aventura într-o lume despre care știe foarte puține, într-o țară pe care o consideră primitivă, populată de barbari.
Din nefericire, acolo povestea ei nu este atât de ușor de crezut, iar Christoph Becker, căpitanul gărzilor palatului, o arestează sub bănuiala că ar fi o impostoare sau o unealtă aflată în slujba celor care complotează împotriva regelui.
Pe nesimțite și fără voia lor, Alana și Christoph se trezesc prinși în mrejele pasiunii, iar Christoph se folosește de orice mijloace pentru a afla adevărul – și de a o proteja pe femeia pentru care este în stare să sacrifice totul.
„Alana s-ar fi putut retrage oricând. Căpitanul nu se grăbise să o ia în braţe, ci se mişcase încet. Părea genul de bărbat care savura totul. Un bărbat care cucerea cu senzualitate, puţin câte puţin. Din clipa în care îşi strecurase mâna în jurul gâtului ei, Alana nu se mai putuse gândi decât la ceea ce avea să urmeze.”
„Părul lui mirosea a iarnă. Alana îi simţi parfumul când începu să o sărute pe gât. Atingerea lui îi trimise furnicături în josul braţelor. Simţea din nou aceeaşi plăcere ca înainte – poate chiar mai mult.”
„O privea cu atâta uimire şi fascinaţie, că nu mai era nevoie să adauge nimic. Şi Alana se simţea la fel, din clipa în care îi văzuse expresia şi ştiuse că el înţelesese cine era ea cu adevărat. Valul de sentimente care o cuprinse era imposibil de exprimat în cuvinte.”
Vom citi întreaga poveste în romanul CÂND INIMA DICTEAZĂ de Johanna Lindsey – apariţie vineri, 05.10.2018, la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.
Sursa: Cărţi Romantice

Cărțile autoarei Johanna Lindsey pot fi comandate pe libris.ro, elefant.rolibrarie.net, emag.ro, cartepedia.ro

Recenzii și prezentări cărți Johanna Lindsey

3 Comments

  • Ioana

    Ma gandesc sa cumpar cartea, pt ca nu am citit-o si sunt curioasa cum este aceasta carte care este prima care a aparut la Iubiri de poveste . Dar de ce se reeditează cartea candcand a fost deja publicată? Sunt sigura ca mai sunt si alte carti care nu aparut pana acum

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *