Delicatese Literare
Prezentari carti

Când ne vom revedea de Victoria Alexander, Seria Familia Effington, Editura Litera, Colecția Iubiri de Poveste

Când ne vom revedea

(When We Meet Again – 2005)

Victoria Alexander

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

Volumul 10 al seriei Familia Effington/ Effingtons Family 
 1. Dragoste de probă (The Wedding Bargain – 1999)
 2. Cum să alegi soțul potrivit (The Husband List – 2000)
 3. Lecția de dragoste (The Marriage Lesson – 2001)
 4. Mireasă pentru un prinț (The Prince’s Bride – 2001)
 5. Înălțimea sa, soția mea (Her Highness, My Wife – 2002)
 6. Indrăgostita de soțul potrivit (Love With the Proper Husband – 2003)
 7. Mărturisirea (The Lady in Question – 2003)
 8. În căutarea unui soț (The Pursuit of Marriage – 2004) – prezentare
 9. Darul iubirii (A Visit From Sir Nicholas – 2004) – prezentare
 10. Când ne vom revedea (When We Meet Again – 2005) 
 11. Să fie dragoste (Let It Be Love – 2005) – prezentare
Prințul Alexei al Avaloniei este un maestru în arta seducției și este obișnuit ca femeile să-i cadă la picioare. Însă, după ce își petrece o noapte cu o tânără misterioasă pe care o întâlnește la un bal mascat, descoperă cu surprindere că nu își mai poate lua gândul de la ea. Anii trec, și Alexei începe să se întrebe dacă nu cumva a fost doar un vis țesut de vraja lunii în decorul fermecător al Veneției.
Însă domnișoara Pamela Effington nu este deloc un vis. Desigur, să se lase pradă pentru o noapte seducției prințului a fost un act de nebunie. Dar, revenită cu picioarele pe pământ, își reia viața obișnuită și este recunoscătoare pentru faptul că drumurile lor s-au despărțit iremediabil…
Însă nici Alexei, nici Pamela nu știu că soarta le va oferi surpriza vieții lor. Căci întoarsă la Londra și decisă să ducă o viață impecabilă în societate, Pamela descoperă că Alexei este chiriaș în casa ei – o reședință pe care ea a moștenit-o de curând – și din care el refuză să plece. O curtare de formă pare o idee excelentă pentru salvarea aparențelor, dar curând misterul și tentația îi vor cuprinde din nou… de data asta, însă, pentru totdeauna.
Citate:
„Privirea lui o întâlni pe a ei, iar el se apropie și mai mult. Inimile noastre ne spun că totul este perfect, deși raţiunea și logica nu par să fi e de aceeași părere. Îi luă mâna într-a lui. Inimile noastre ne-au făcut să ne regăsim, în ciuda distanţei și a anilor care ne-au separat. Îi sărută o mână, apoi pe cealaltă, cu privirea încă aţintită într-a ei. Și, în cele din urmă, inimile noastre ne-au adus din nou împreună.”
„Timp de o clipă nesfârșită, buzele lui le mângâiară pe ale ei, explorându-le cu tandreţe, tachinând, tentând, invitând. Căldura o copleși. Pamela își înfășură braţele în jurul gâtului lui și-l trase mai aproape. Putea să-i simtă căldura trupului prin straturile de haine care îi despărţeau, împreună cu mușchii tari ai pieptului și liniile ferme ale coapselor. Dorinţa, fierbinte și dureroasă, o străbătu ca un val. El își adânci sărutul și îi zdrobi buzele sub ale lui, ca și cum ar fi simţit și el la fel. Ca și cum nevoia care o cuprinsese în gheare călătorea printre ei, legându-i laolaltă.”
„…nu avea nimic în afară de un cercel și de amintirea unui chip văzut doar la lumina stelelor, și chiar și aceasta deveni tot mai vagă odată cu scurgerea timpului și a prea multor vise, până când nu mai știu cu certitudine ce era amintire și ce era iluzie.
Dar încă ţinea minte felul în care se simţea pielea ei sub mâinile lui. Și felul în care trupurile li se potriveau perfect. Și săruturile.”
Veți citi întreaga poveste, în romanul CÂND NE VOM REVEDEA de Victoria Alexander, volumul 10 al seriei Familia Effington. De sâmbătă, 08.02.2020, la chioșcuri alături de ziarul Libertatea!
Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Cărțile autoarei Victoria Alexander pot fi comandate pe elefant.ro, libris.ro, librarie.net, carturesti.ro, cartepedia.ro, emag.ro

Cărțile apărute la Editura Litera / Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *