Delicatese Literare
Prezentari carti

Când toate fetele au dispărut de Amanda Quick, Editura Litera/Lira, Colectia Carti Romantice

Cand toate fetele au disparutCand toate fetele au disparut

Amanda Quick

Editura Litera/Lira

Colecţia Cărţi Romantice

Titlu original: When All The Girls Have Gone 
Seria Cutler, Sutter & Salinas
  1. Când toate fetele au dispărut – When All The Girls Have Gone – 2016
  2. Focul din adâncuri Promise Not to Tell – 2018 – prezentare
  3. Gheață și focUntouchable – 2019 – prezentare
Charlotte Sawyer, personajul principal din Cand toate fetele au disparut, se consideră o femeie plictisitoare, mai ales după ce logodnicul o părăsește cu câteva zile înainte de nuntă.
Dar slujba pe care o face cu pasiune și relația apropiată cu sora ei vitregă, Jocelyn, o ajută să treacă peste trădare și umilință.
Viața ei ordonată și previzibilă se schimbă când Charlotte încearcă să o contacteze pe Jocelyn ca să o anunțe că una dintre cele mai bune prietene ale ei a fost găsită moartă în condiții misterioase și descoperă că Jocelyn a dispărut. Frumoasă, deșteaptă și nesăbuită, Jocelyn are obiceiul să ia decizii neașteptate, însă Charlotte își dă seama că de data asta ceva mult mai tenebros se întâmplă. Sora ei vitregă a dispărut fără urmă. Frumoasă, strălucitoare și nechibzuită, Jocelyn mai dispăruse și altă dată, dar numai pentru câteva zile. De data aceasta, se întrece cu gluma și Charlotte se teme de tot ce e mai rău.
Într-un efort disperat de a-i da de urma, Charlotte apelează la Max Cutler, un detectiv particular mutat de curând în Seattle după ce cariera de psiholog criminalist i-a fost brusc curmată de un caz tragic. Colaborarea lor îi face să pătrundă tot mai adânc într-un păienjeniș de pericole, minciuni și înșelăciuni – și să se lase prinși într-o pasiune cum nu credeau că este cu putință să întâlnească…
Mai întâi însă trebuie să găsească răspunsul la câteva întrebări de care poate depinde viața lor. Unde este Jocelyn? Ce secrete ascunde? Și, mai ales, cine ar face orice ca să nu fie niciodată dezgropate?
„– Discuţiile cu tine mă ajută să-mi limpezesc mintea.
Bine, nu era chiar o declaraţie de dragoste, dar venind din partea lui Max părea oarecum o declaraţie serioasă. Înainte ca ea să poată cere mici clarificări, el se aplecă şi o sărută.
Nu era unul dintre acele săruturi lente, ameţitoare care o făceau să se agaţe de umerii lui. Era un sărut rapid, chibzuit, de o intimitate arzătoare. „A fost“, medită ea, „modul acela în care un bărbat sărută o femeie atunci când se consideră într-o relaţie apropiată cu ea.“
„Privirea lui de obicei rece şi impenetrabilă se încălzi – nu de pasiune, îşi spuse ea, deşi în mod sigur era vorba şi de asta –, ci de promisiune; de iubire.
Aşa o să fie întotdeauna, gândi ea. Sentimentul care îi lega era adevărat. Nu era doar rezultatul pericolului prin care trecuseră împreună. Acum ştia că fusese acolo de la început, iar în timp nu făcuse decât să devină şi mai puternic.“
Vom citi deznodământul poveștii în romanul CÂND TOATE FETELE AU DISPĂRUT de Amanda Quick. De vineri, 09.03.2018, la toate punctele de difuzare a presei alături de ziarul Libertatea.ro.
Sursa: Cărţi Romantice

3 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *