Delicatese Literare
Recenzii

Când trecutul revine, Suflete pereche, Dragoste nemărginită de Lorena Lenn, Editura Stylished

Când trecutul revine

Autor: Lorena Lenn

Anul apariției: 2018

Număr pagini: 237

Editura Stylished

Lorena Lenn este o tânără autoare de romane de dragoste, având publicate până în prezent zece cărți: Când trecutul revine, Suflete pereche, Dragoste nemărginită, Condamnată la iubire, Prima dragoste, Pe aripile iubirii, Dragoste neașteptată, Unirea destinelor, Povești de dragoste și Legea iubirii.
,,Deși tânăra Kelly Jones are acum vârsta de 20 de ani, amintirile dintr-o anumită perioadă întunecată din viața ei revin în mod insistent în mintea ei, iar cea la care caută ajutor este chiar prietena ei, psihologul Jane Lewis. Viața ei se complică și mai mult atunci când trecutul se întoarce în persoana lui Rashid Al’Khalla, cel care îi tulburase existența atunci când ea avea 16 ani, dar și tatăl acestuia, Mohamed Al’Khalla.
Îl va accepta Kelly pe Rashid în viața ei sau va alege un alt destin, unul liniștit, stabil, alături de Ryan Niels, un coleg de serviciu?”
,,Când trecutul revine” este o carte frumoasă despre prietenie, trăiri și sentimente, cu o poveste de dragoste în care personajul principal este o tânără de douăzeci de ani, Kelly Jones, care în urmă cu câțiva ani a trecut printr-o întâmplare care a marcat-o profund. În timp ce se afla în vacanță în Maroc împreună cu mama și sora ei au fost răpite dintr-o piață de membrii unei grupări teroriste pentru a cere răscumpărare guvernului american. Au fost luate în captivitate de maleficul Mohamed Al’Khalla și ținute acolo timp de o lună de zile până când au fost salvate și repatriate. În timpul captivității îl cunoaște pe Rashid Al’Khalla, fiul lui Mohamed, care o protejează și o ferește de probleme și a cărui prezență îi tulbură existența.
Au trecut patru ani de atunci iar viața își urmează cursul. Kelly, ajunsă între timp profesoară de literatură are o relație cu un coleg de serviciu, Ryan Niels, și are o prietenă foarte bună, Jane Lewis, de profesie psiholog, care e singura care-i cunoaște trecutul datorită destăinuirilor pe care i le-a făcut. Amintirile din acea perioadă o răscolesc din ce în ce mai des, iar toate acestea ating punctul culminant atunci când, într-o zi, în timp ce se afla la clubul de echitație pe care-l frecventa, îl întâlnește pe Rashid, care e noul patron al clubului și care îi declară iubirea lui necondiționată! Modul cum decurge povestea lor de dragoste dar și obstacolele care le pun la încercare sentimentele, vă las să le descoperiți singuri citind cartea!
,,Știi oare ce înseamnă să simți lipsa cuiva atât de mult încât să nu te mai poți concentra la nimic altceva și să simți că trăiești în zadar?”
,,În mod sigur trebuia să înceteze cu amintirile acelea care îi măcinau sufletul, înainte să ajungă la vreun ospiciu. Nu se putea că o persoană matură ca ea să se mai agațe de niște iluzii, de niște amintiri dulci, dar dureroase.”
,,Conștiința o avertiza din nou, dar pentru prima oară în viață era decisă să își urmeze inima, indiferent de consecințe. Își dorea să fie fericită, cu adevărat fericită, iar asta însemna că trebuie să fie alături de singurul bărbat care îi putea aduce fericire, dar și nefericirea în același timp.”
,,Kelly a simțit pasiunea și dorința pentru ea în sărutul acela care îi unea. Felul în care îi explora buzele o făcea să simtă căldură în tot corpul. Era atât de bine să îl simtă lângă ea, să știe că amândoi simt același lucru unul pentru celălalt, să vadă în privirea lui frumusețea sentimentelor pe care știa că i le poartă.”

Suflete pereche

Autor: Lorena Lenn

Anul apariției: 2018

Număr pagini: 202

Editura Stylished

,,Rachel Stevens este o tânără în vârstă de douăzeci de ani, care devine secretară chiar pentru Chase Burke, bărbatul cu care a avut o scurtă relație în urmă cu doi ani. Chase a fost primul ei iubit, într-un cuvânt totul pentru ea, însă atunci când a părăsit-o fără nicio explicație, i-a lăsat răni adânci în suflet.
Rachel nu mai vrea să aibă nimic de-a face cu el, însă atunci când o sărută din nou, acesta îi retrezește amintirile de odinioară.
Își va înfrunta Rachel temerile, dând astfel curs sentimentelor ei pentru Chase, sau va uita de el pentru totdeauna?”
,,Suflete pereche” este o carte despre trădare și secrete, cu o poveste frumoasă de dragoste al cărei personaj principal este Rachel Stevens, o tânără de douăzeci de ani care se află în căutarea unui loc de muncă, însă din cauza pregătirii profesionale insuficiente, fusese refuzată de unii angajatori și astfel răspunse unui anunț de angajare în cadrul companiei Burke Construction. Patronul companiei nu este altul decât Chase Burke, bărbatul cu care a avusese o relație scurtă în urmă cu doi ani fiind primul ei iubit și care o părăsise fără nici o explicație lăsându-i răni adânci în suflet. Acesta, după ce o intervievează, îi spune că îi va trimite răspunsul în câteva zile.
Întorcându-se acasă, copleșită de dragostea imensă pe care i-o poartă, Rachel își privește fiul dormind și își dă seama de asemănarea perfectă dintre el și tatăl lui, iar amintirile o răscolesc din nou. Își amintește perioada grea prin care trecuse atunci când a aflat că e însărcinată, modul cum a fost renegată de părinți și că singurul ei sprijin fusese bunica care o susținuse necondiționat și care îi lăsase moștenire casa în care locuia. După câteva zile, primește vizita neașteptată a lui Chase și acesta, aflându-i secretul, îi oferă o singură alternativă și anume căsătoria. Încercările la care sunt supuși, motivul care a dus la despărțirea lor precum și modul cum va evolua relația dintre ei vă las să descoperiți singuri.
,,Sufletul pereche apare în viața noastră pentru a ne ajuta să devenim mai buni, mai iubitori, mai luminoși. De asemenea, sufletul pereche ne oferă iubirea de care avem atât de multă nevoie ,iar tot ceea ce trebuie noi să facem e să-l acceptăm și să nu renunțăm la el, fiindcă astfel nu vom putea fi fericiți cu adevărat.”
,,Își amintea că era atât de cuminte și de serioasă până să îl întâlnească. O cucerise cu felul în care se purta cu ea, atât de diferit față de felul în care se purtau în primul rând părinții ei, și mai apoi cei din jur. Fusese privată de atâtea lucruri frumoase, încât, la vremea aceea, găsise în Chase atenția și afecțiunea la care visase dintotdeauna. L-a cunoscut când ea era la liceu, iar el era student, și chiar dacă era unul dintre cei mai apreciați studenți, nu o privise cu aroganță sau cu răutate, ci se purtase mereu politicos, făcând că în inima ei să se formeze sentimentele acelea frumoase și unice, numai pentru el. Mai bine de trei luni încercase să o convingă să iasă cu el, însă ea se lăsa greu convinsă, atât din cauza neîncrederii, cât și din cauza opiniilor negative ale celorlalți referitoare la familia ei. Când Chase i-a spus că nu îl interesează ce cred ceilalți, reticența ei a început să dispară, făcând loc curiozității și sentimentelor frumoase, chiar dacă Chase și ea făceau parte din două lumi atât de diferite.”
,,Erau lucruri pe care ar fi vrut să le țină încuiate pentru totdeauna, lucruri pe care le-a trăit alături de Chase, singurul bărbat care a făcut-o să își piardă rațiunea. Își strânse ochii, să alunge toate acele lucruri din mintea ei, cel puțin deocamdată.”

Dragoste nemărginită

Autor: Lorena Lenn

Anul apariției: 2018

Număr pagini: 251

Editura Stylished

,,Rose Smith se află în căutarea unui job și din întâmplare va ajunge să fie bona celor doi copii ai șerifului orașului, Nick Spencer, un bărbat atrăgător, serios și văduv de doi ani. Micuții Lilyan și Michael, cei doi frați în vârstă de opt și șapte ani, o privesc cu reticență, iar asta o întristează pe Rose, care va încerca să le câștige afecțiunea , mai ales că apare și o atracție irezistibilă între ea și Nick.
Când Nicole, sora mamei celor doi copii reapare în viața familiei, dispusă să îl cucerească pe Nick, Rose va trebui să ia mai multe decizii dificile pentru binele tuturor.
Oare Nicole va fi cea care va câștiga în final, sau va reuși Rose să asigure liniștea familiei, să ajungă la inima lui Nick și să cunoască iubirea alături de el?”
,,Dragoste Nemărginită” este povestea lui Rose Smith o tânără frumoasă care, după ce absolvise Facultatea de Medicină, se angajase la cabinetul medical din Midland, însă, la numai o lună de la angajare, un incident neplăcut o obligase să-și dea demisia. În urma acestui incident, își luase o vacanță și plecase la verișoara ei, Hailey, în Salt Lake City. Când vacanța se terminase se întorsese acasă, fiind nevoită să își caute un loc de muncă până când va putea să-și deschidă propriul ei cabinet medical, așa cum visase de mic copil și pentru care muncise foarte mult. Din întâmplare află că noul șerif al orașului, Nick Spencer, un bărbat atrăgător și văduv de doi ani, caută bonă pentru cei doi copii ai săi, Lilyan și Michael, de șapte și opt ani. Întâmpinată cu reticență la început de cei doi copii, Rose reușește pe parcurs să le câștige afecțiunea, iar între ea și Nick apare o atracție irezistibilă care îi face să se apropie din ce în ce mai mult.
În paralel, între prietenii din copilărie a lui Rose, Miriam și Tony, se naște o frumoasă poveste de dragoste. Modul cum va evolua relația dintre Rose și Nick, obstacolele și întâmplările pe care le vor întâmpina, dar și frumoasa lor poveste de dragoste vă las să le descoperiți singuri în carte.
,,Iubirea este singurul răspuns la cele mai multe dintre întrebările noastre.”
,,Era mai fericită ca niciodată, știind că fiecare zi alături de el va fi plină de iubire, respect și înțelegere, exact lucrurile la care visase până să-l întâlnească. Înțelegea că dragostea are puterea de a schimba destinele oamenilor chiar și atunci când aceștia se așteaptă mai puțin.”
Cărțile Lorenei Lenn sunt frumoase, relaxante, emoționante și pline de sensibilitate, adevărate lecții de viață! Dacă în prima carte scrisă se observă stângăcia de debut, frazele mult prea scurte care fac ca povestirea să își piardă din farmec, celelalte cărți sunt mult mai bine scrise și ușor de citit, însă mi-ar fi plăcut ca autoarea să dezvolte mai mult unele subiecte și să contureze mai bine unele personaje.
Recomand aceste cărți tuturor iubitorilor de cărți romantice.

Cărțile autoarei pot fi comandate pe stylishedbooks.ro

Recenzii și prezentări cărți Editura Stylished

Recenzii și prezentări cărți autori români

8 Comments

Spune-ți părerea!