Delicatese Literare
Prezentari carti

Când visezi la un rebel de Anna Bennett, seria Jurnalul debutantei, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

Când visezi la un rebel

(When You Wish Upon a Rogue – 2020)

Anna Bennett (Anne Barton)

Editura Litera

Colecția Iubiri de Poveste

Volumul al treilea al seriei Jurnalul debutantei (Debutante Diaries)

1. Un conte doar pentru mine (First Earl I See Tonight – 2018) – prezentare
2. Visând la un duce (The Duke Is But a Dream – 2019) – prezentare
3. Când visezi la un rebel (When You Wish Upon a Rogue – 2020)
Aflată într-o situație financiară dificilă, Sophie Kendall trebuie să se căsătorească cu un bărbat pe care nu-l iubește. Dar îl întâlnește pe Henry Reese, care îi oferă locul secret de întâlnire de pe proprietatea lui pe care ea îl caută, cu condiția ca ea să petreacă o noapte pe săptămână cu el. Curând, între ei se aprind scântei. Merită să riște totul pentru dragoste?
 Domnișoara Sophie Kendall este cât se poate de fericită să organizeze întâlnirile secrete ale unui grup de femei lipsite de prejudecăți care se adună pentru a discuta sfaturile ce apar săptămânal în rubrica Răzbunarea debutantei. Ceea ce o face însă cu adevărat nefericită este apropiata căsătorie cu un bărbat pe care nu-l iubește, pentru a-și scăpa familia de la un dezastru financiar.
Henry Reese, conte de Warshire, nu a dormit de săptămâni întregi. Disperat să scape de conacul familiei și de amintirile care îl bântuie, crede că își poate găsi refugiul într-una din proprietățile lui abandonate din Londra. Numai că acolo găsește o tânără frumoasă și misterioasă… care a intrat prin efracție. Reese nu este interesat atât de scopul prezenței lui Sophie acolo, cât de capacitatea ei surprinzătoare de a-i domoli demonii. Așa că încheie cu ea un târg – o va lăsa să folosească vechea proprietate dacă ea e dispusă să-i ofere o noapte pe săptămână.
Sophie nu s-a așteptat niciodată să simtă emoțiile pe care Reese i le trezește – și curând, pasiunea îi arde pe amândoi cu o intensitate greu de stăpânit. Dar ea e promisă irevocabil altuia. O întâmplare neașteptată îi face pe amândoi să riște totul – și astfel să găsească, poate, o cale de a trăi fericiți până la adânci bătrâneți…

„El o privi printre gene și scoase un geamăt ușor.
– Cred că ar trebui să ne sărutăm îndelung și profund. Și fierbinte. Cred că ar trebui să ne lipim trupurile până-ți simt inima bătând.
Cred că ar trebui să-ți venerez fiecare centimetru de piele cu mâinile și cu gura până țipi de plăcere. Asta e, pe scurt, ce cred că ar trebui să facem, încheie el, aruncându-i un zâmbet ispititor.
Lui Sophie începu să-i bată inima atât de tare încât se temu că-i va sări din piept.”

„Sub dulcea apăsare a mâinii lui se simțea învăluită de o pătură moale și caldă, dar, în același timp, avea senzația că urma să se arunce cu capul înainte de pe o stâncă. Trupul îi era cuprins de furnicături, iar Sophie știa deja că lumea ei nu va mai fi vreodată la fel. Să-l țină pe Reese de mână era precum trecerea râului Styx. Sufletele aveau să le fie schimbate pentru totdeauna și, indiferent de ce urma să se întâmple, aveau să își aparțină unul celuilalt pentru eternitate.”

„Meriți să fii fericită, Soph. Dacă ai fi a mea, te-aș face să zâmbești în fiecare afurisită de zi. Nimeni nu te-ar putea iubi mai mult decât mine.
Sophie simțea insistența și pledoaria din glasul lui. Vedea cât e de sincer și de hotărât. Declarațiile pe care i le făcea îi umpleau inima. Dar nu puteau schimba nimic.
– E cel mai frumos lucru pe care mi l-a spus cineva vreodată, șopti ea. Apreciez mai mult decât îți poți imagina.
El căzu în genunchi și îi luă mâinile.
– E adevărul adevărat, Soph. M-ai schimbat cum n-aș fi crezut că e cu putință. M-ai făcut să înțeleg că viața nu înseamnă doar coșmaruri, vinovăție și suferință. Mi-ai arătat că dincolo de umbre există lumină, speranță și dragoste.”

Veți citi întreaga poveste în romanul CÂND VISEZI LA UN REBEL de Anna Bennett, volumul al treilea al seriei Jurnalul debutantei. De luni, 28 septembrie la chioșcuri!

Spune-ți părerea!