Capatul vesniciei de Ken Follett, Editura RAO

13

Capătul veșniciei

Ken Follett
Editura RAO

Edge-of-Eternity-by-Ken-Follett

Titlu original: Edge of Eternity
Seria: The Century Trilogy
“Capătul veșniciei”, de Ken Follett, locul întâi pe lista bestseller-urilor în Statele Unite, Anglia, Franta și multe alte țări europene, a ajuns și în România.
Istoria prinde viață încă o dată în ultimul volum din trilogia secolului.
Intrigă politică, episoade amoroase, suspans și dramă, o carte ce te va consuma săptămâni întregi.
Trilogia secolului urmăreşte istoria a cinci familii care-şi croiesc destinele către veacul XX. În “Capătul veşniciei” ele se regăsesc într-o epocă a marilor frământări sociale, politice şi economice, în vâltoarea asasinatelor şi a mişcărilor politice, trecând de la Vietnam la Zidul Berlinului, de la criza rachetelor din Cuba la revoluţie şi rock. Cu iscusinţă de maestru, el ne aduce înaintea ochilor o lume pe care credeam că o cunoaştem, dar care acum nu va mai fi niciodată aceeaşi.
Citat din carte:
„— Inima este o hartă a lumii, știai asta? rosti Maria.
— Nici măcar nu știu ce înseamnă asta, spuse el.
— Am văzut, odată, o hartă medievală. Prezenta pământul ca pe un disc plat, cu Ierusalimul la mijloc. Roma era mai mare decât Africa, iar America nici nu apărea, firește. Inima este genul ăla de hartă. Sinele este în centru și tot restul este disproporționat. Îți desenezi prietenii din tinerețe foarte mari, apoi nu poți să modifici scara când trebuie să adaugi alți oameni, mult mai importanți. Oricine care ți-a făcut rău apare prea mare, la fel și cei pe care i-ai iubit. „
Dupa “Căderea uriașilor” și “Iarna lumii”, acum “Capătul veșniciei” din trilogia secolului, de Ken Follett – la Editura RAO

ken follett

About Author

13 comentarii

  1. Clipa Narcisa Elena on

    Nu am citit nimic de la acest autor. Cartea aceasta ma tenteaza cumva.

  2. scrie foarte frumos,cartile lui nu pot sa le las din mana, ma fascineaza pur si simplu.

    • Multumesc de impresie! Nu am citit inca nici o cartea a acestui autor, e unul din autorii preferati ai sotului meu, insa cred ca si mie mi-ar placea cum scrie. Subiectele din cartile lui sunt cu siguranta foarte interesante!

Spune-ți părerea!

%d blogeri au apreciat: