Delicatese Literare
Prezentari carti

Capcana căsniciei de Jennifer Probst, Seria Căsătorie cu un milionar, Editura Litera/Lira, Colecția Cărți Romantice

Capcana căsniciei

(The Marriage Trap – 2012)

Jennifer Probst

Editura Litera/ Lira

Colecția Cărți Romantice

0.5. The Marriage Arrangement – 2018
1. Jocul cu focul – The Marriage Bargain – 2012 – prezentare
2. Capcana căsniciei – The Marriage Trap – 2012
3. Căsătorie fără voie – The Marriage Mistake – 2012 – prezentare
3.5. The Book of Spells – 2013
4. The Marriage Merger – 2013

Michael Conte, un burlac italian fermecător și extrem de bogat, se vede pus în fața unei urgențe de familie. Conform tradiției, pentru ca sora lui mai mică să se poată căsători – lucru pe care vrea să îl facă imediat –, trebuie ca Michael să se însoare mai întâi. Așa că el trebuie să găsească rapid o femeie pe care să o prezinte drept soția lui în timpul călătoriei acasă, în Italia. Și cea mai la înde­mână soluție pare să fie Maggie Ryan, fotograf profesionist, care, întâmplător, trebuie să facă o călătorie de afaceri la Milano.
Când i se face această propunere șocantă, Maggie este tentată să refuze. Dar cum este convinsă că Michael este îndrăgostit de Alexa, buna sa prietenă și totodată soția fratelui ei, acceptă să joace rolul – cu o condiție: Michael se va ține pentru totdeauna departe de Alexa și de familia acesteia.
Aparent, acest târg încheiat pentru o săptămână pare foarte simplu. Însă cei doi nu au luat în calcul nici atracția sexuală incredibilă, nici sentimentele profunde care ies la suprafață. Oare căsnicia se poate dovedi o capcană mult prea tentantă pentru ca oricare dintre ei să își dorească să scape?

Citate:

„Michael adora să seducă femeile. Se considera un maestru în arta seducției, dar când buzele lor se atinseră, orice fărâmă de control se evaporă. Trupul ei se lipi de al lui, umed precum căldura dintre coapsele ei și arzător precum o flacără. Acesta nu era un sărut blând, ca un preludiu. Era un război fără menajamente și fără supraviețuitori. Și Michael se bucura de fiecare clipă a predării lui totale.”
„Pentru prima dată în viața ei, simțea că nu deținea controlul și acest lucru îi crea o senzație acută de disconfort. Și chiar nu știa cum să o gestioneze. Viața ei gravita în jurul controlului pe care îl avea asupra relațiilor ei în timp ce spera să îl găsească pe bărbatul care să îi satisfacă
și sufletul. Se gândise că avea să poată dărâma zidurile odată ce avea să își găsească partenerul potrivit. Dar, în schimb, începu să își dea seama că nu mai era cale de întoarcere.”

Veți citi întreaga poveste în romanul CAPCANA CĂSNICIEI de Jennifer Probst. De vineri, 13 noiembrie, la toate punctele de difuzare a presei!

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera / Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Colecția Cărți Romantice noiembrie 2020

Spune-ți părerea!