Delicatese Literare
Prezentari carti

Capcana de Sandra Brown, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Capcana

(Outfox – 2019)

Sandra Brown

Editura Litera

Colecția Cărți Romantice

Agentul FBI Drex Easton este mânat de un singur scop: să îl găsească pe Weston Graham, un bărbat care, de treizeci de ani, atrage femei bogate, le deposedează de avere și dispare fără urmă. Deși nu are dovezi palpabile, Drex este convins că aceste femei au fost ucise, dar de fiecare dată când este pe punctul să-l prindă, Weston își schimbă identitatea și dispare din nou.
Acum, pentru prima dată în lungul joc de-a șoarecele și pisica, Drex are un suspect. Atrăgător și fermecător, Jasper Ford s-a căsătorit de curând cu o femeie de afaceri de succes, cu mulți ani mai tânără decât el, Talia Shafer. Drex se strecoară în viața lor, pozând în noul lor vecin. Cu cât se apropie mai mult de cuplu, cu atât e mai convins că Jasper este prădătorul inteligent și nemilos pe care îl caută. Însă atracția lui pentru Talia amenință să-i compromită scopul și integritatea morală. Aceasta este șansa ca Drex să îl prindă definitiv în capcană pe criminalul căutat îndelung, înainte ca acesta să eludeze din nou justiția. Dar mai întâi trebuie să decidă dacă fermecătoarea Talia este un complice lipsit de suflet sau dragostea vieții lui și… următoarea victimă.
Citate:
„O perioadă parcă nesfârșită de timp, nici unul dintre ei nu se mișcă. Abia dacă mai respirau. Oare îi era și ei la fel de frică cum îi era lui că până și o mișcare infimă, cum ar fi fost o clipire din ochi, ar fi putut crea un cataclism din care nici unul dintre ei să nu-și mai revină sau să mai scape? Nu-i putea citi gândurile. Nu putea decât să interpreteze nemișcarea ei.”
„Când ajunse lângă ea, îi cuprinse fața în palme, i-o ridică și o sărută. Bine. Fără dulcețuri sau timiditate. Adânc. Îndrăzneț. Sexy. Punând în sărut toată frustrarea, furia și dorința pe care le stârnise în el.
Apoi îi dădu drumul brusc, se răsuci pe călcâie și plecă.”
„– Te poți îmbăta de sex? întrebă ea.
– Eu m-aș putea îmbăta de tine.
– Mă simt de parcă aș fi la expoziție.
Drex zâmbi leneș.
– Ce-i drept, îmi las ochii să se bucure.
– Ochii tăi de tigru.
– Ochi de tigru?
– De asta-mi amintesc.
Se aplecă și îi sărută un sân.
– Vrei să mă auzi cum torc?
Talia râse și își afundă degetele în părul lui răvășit.
– Te-am auzit cum mârâi. De mai multe ori.
Îl trase spre ea pentru un sărut. Un sărut leneș, negrăbit și delicios. După ce se despărțiră, Drex își reluă poziția și activitatea de mai devreme.
– Va trebui să găsesc niște adjective noi pentru a descrie culoarea…
Mângâierile lui îi făceau pielea ca de găină.
– … și textura.
Mâna i se mișca, cu degetele abia atingându-i pielea.
– Există însă lucruri ce nu pot fi descrise.”
Veți citi întreaga poveste în romanul CAPCANA de Sandra Brown – disponibil de vineri 13.03.2020 la punctele de difuzare a presei!
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Sandra Brown pot fi comandate pe libris.ro, elefant.ro, litera.ro, cartepedia.ro, carturesti.rolibrarie.net, librariadelfin.ro, librex.ro, emag.ro

Recenzii și prezentări cărți Sandra Brown

Recenzii și prezentări cărți romantic-suspans

Recenzii și prezentări cărți thriller

 

 

One Comment

  • Doina

    Pentru mine Sandra Brown este o autoare pe care o citesc oricand cu placere. Iar cartile din ultimii ani au fost grozave. Am convingerea ca si Capcana va fi o lectura mai mult decat satisfacatoare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *