Delicatese Literare
Prezentari carti

Capcană pentru duce – seria Bastarzii bătăuși de Sarah MacLean, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

Capcană pentru duce 

(Wicked and the Wallflower – 2018)

Sarah MacLean

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

Când un străin misterios intră noaptea în dormitorul ei și se oferă s-o ajute să-l cucerească pe ducele de Marwick, Lady Felicity Faircloth se învoiește, căci, căzută în dizgrația cercurilor aristocratice, crede că o căsătorie reușită ar putea-o ajuta să-și recapete locul în societate.
Dar pune o singură condiție – nu va accepta un mariaj lipsit de pasiune.
Fiul bastard al unui duce și regele străzilor întunecate ale Londrei, Devil și-a petrecut viața exercitându-și puterea și profitând de orice ocazie, iar Felicity, considerată deja fată bătrână la 27 de ani, este exact ce are nevoie pentru a pune la cale o răzbunare. Tot ce trebuie să facă este să transforme micul șoricel comun și nebăgat de seamă într-o ispită irezistibilă, să întindă capcana și să-și distrugă dușmanul.
Dar nu e nimic comun la Felicity, care își dă repede seama că îl vrea mai degrabă pe Devil decât pe altcineva. În curând, planurile atent puse la cale de Devil sunt date peste cap, iar el trebuie să aleagă între ceea ce și-a dorit dintotdeauna… și singura femeie după care a tânjit vreodată.
„Atingerea lui împrăștia foc în jos pe gâtul ei, degetele îi sărutau rotunjimea umărului.
– Spune-mi ce mai vrei, Felicity Faircloth. Ce mai dorește prinţesa din turn? Lumea la picioarele ei și familia ei din nou bogată și…
Cuvintele se opriră, umplând camera până când răspunsul ieși din ea.
– Vreau ca el să fie molia. El își ridică mâna de pe pielea ei și pierderea fu acută. Vreau să fiu flacăra.
Devil încuviinţă, buzele lui se curbară ca un păcat, ochii lui erau lipsiţi de culoare în întuneric și ea se întrebă dacă s-ar simţi mai puţin sub vraja lui dacă i-ar vedea culoarea ochilor.
– Vrei să fie tentat să vină la tine.”
„Devil îi linse buza de jos, tachinând gura ei deschisă, ca apoi să poată revendica cu o mângâiere adâncă și neînduplecată.
Gemu din nou, iar sunetul trimise un fior de dorinţă prin
ea, împrăștiindu-se adânc în pântecul ei. Mai jos. Geamătul acela, împreună cu sărutul său obraznic și minunat, o făcură să se simtă mai puternică decât se simţise vreodată.
De parcă el ar fi fost un lacăt pe care îl descuiase.
Îi distrugea reputaţia.
Doar că nu asta simţea. Părea un triumf.”
Veți citi întreaga poveste în romanul CAPCANĂ PENTRU DUCE de Sarah MacLean, primul volum al seriei „Bastarzii bătăuși” – disponibil de sâmbătă 12.01.2019 la toate punctele de difuzare a presei, alături de ziarul Libertatea!
Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți Sarah MacLean

Recenzii și prezentări cărți Sarah MacLean

Listă cărți apărute în colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Colecția Iubiri de poveste ianuarie 2019

Cărțile autoarei Sarah MacLean pot fi comandate pe elefant.rolibris.ro, litera.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, emag.ro

 

3 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *