Delicatese Literare
Prezentari carti

Capcanele dorinței de Sabrina Jeffries, Editura Litera/ Alma, Colectia Iubiri de Poveste

Capcanele dorintei (The Danger of Desire )

Sabrina Jeffries

Editura Litera/Alma

Colectia Iubiri de Poveste

Seria Pețitorii păcătoși (Sinful Suitors)

1. Arta de a păcătui (The Art of Sinning – 2015)
2. Lecția de seducție (The Study of Seduction – 2016) – prezentare
3. Capcanele dorinței (The Danger of Desire – 2016)
4. Plăcerile pasiunii (The Pleasures of Passion – 2017) – prezentare
5. The Secret of Flirting – 2017
Warren Corry, marchiz de Knightford, a reușit să evite capcana căsătoriei, în ciuda eforturilor verișoarei lui, Lady Clarissa, de a-i găsi soția potrivită.
De aceea, atunci când Clarissa îl roagă să aibă grijă de prietena ei, domnișoara Delia Trevor, al cărei comportament ciudat o face să creadă că ar putea fi victima unui vânător de zestre, Warren crede că acesta este un nou vicleșug. Dar Delia nu pare să fie în căutarea unui soț, și dialogul bizar pe care îl au la prima întâlnire îl intrigă pe Warren.
Pentru a da de urmele trișorului responsabil pentru moartea fratelui ei, Delia își petrecere serile dansând la balurile înaltei societăți, iar nopțile, deghizată în bărbat, jucând cărți în tripourile londoneze. Într-o noapte, Warren o recunoaște.
Când o amenință că îi va dezvălui secretul, ea face tot ce îi stă în putință să-l împiedice să-i zădărnicească planurile, începând un joc de-a șoarecele și pisica cu enigmaticul nobil libertin.
Warren știe cât de periculoasă este aventura în care Delia s-a avântat orbește și refuză să stea deoparte, în timp ce ea poate pierde totul și își poate distruge reputația în încercarea de a-i face dreptate răposatului ei frate.
Dar când și Delia, la rândul ei, începe să cerceteze ce se află dincolo de fațada pe care el și-a construit-o cu mare atenție, va alege oare să o țină la distanță? Sau dorința lor arzătoare va exploda într-o dragoste mai puternică decât secretele din trecutul lor?
„Îi plăcu felul în care se jucă ușor cu buzele ei, cum o luă de talie cu încrederea unui bărbat obișnuit să aibă iniţiativă. Se bucură de sentimentul ameţitor de a face ceva aproape nebunesc și de vârtejul neobișnuit din pântecul ei, care o făcu să se ridice pe vârfuri și să-l sărute înapoi.“
„– Îl placi. Recunoaște.
– Nu-l plac. „A plăcea“ era un cuvânt insuficient pentru ceea ce simţea ea. Îl dorea. Cu câteva săruturi o făcuse să simtă cea mai minunată… foame de ceva mai presus de cunoașterea ei.“
„– A încerca să faci iubirea să înflorească presupune și repercusiuni, îi șopti ea Brillianei. Femeile sunt încăpăţânate cu inima lor. Iubesc pe cine iubesc. Și nu este nici un singur afurisit de lucru pe care bărbaţii – sau femeile – să-l poată face în privinţa asta.“

Vom citi întreaga poveste în romanul CAPCANELE DORINȚEI de Sabrina Jeffries, volumul al treielea al seriei Pețitorii păcătoși.
De mâine, 25.11.2017, la toate punctele de difuzare a presei alături de ziarul Libertatea!
Sursa: Cărţi Romantice

Recenzii și prezentări cărți Sabrina Jeffries

Cărțile autoarei Sabrina Jeffries pot fi comandate pe elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro, emag.ro

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *