Delicatese Literare
Prezentari carti

Capitularea de Julie Ann Long, Editura Litera/Alma, Colectia Iubiri de Poveste

Capitularea

Julie Anne Long

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

 1. Plăceri primejdioase – The Perils of Pleasure – 2008)
 2. Un iubit ca nimeni altulLike No Other Lover – 2008
 3. CapitulareaSince the Surrender – 2009
 4. I Kissed an Earl – 2010
 5. What I Did For a Duke – 2011
 6. How the Marquess Was Won – 2011
 7. A Notorious Countess Confesses – 2012
 8. It Happened One Midnight – 2013
 9. Between the Devil and Ian Eversea – 2014
 10. It Started With a Scandal – 2015
 11. The Legend of Lyon Redmond – 2015
Curajos. Loial. Sclipitor. Nemilos. Astfel de cuvinte îndrăz­nețe sunt întotdeauna folosite pentru a­-l descrie pe căpi­tanul Chase Eversea, un adevărat erou de război, însă, din păcate, și un alt cuvânt pare să joace permanent un rol în destinul lui: necazuri. Acestea sosesc pentru Chase sub forma unui mesaj misterios care îl cheamă la un rendez-­vous într­-un muzeu obscur din Londra… unde se întâlnește cu cea mai mare slăbiciune a lui: Rosalind March – singura femeie pe care nu a putut­-o uita.
Cu cinci ani în urmă, fermecătoarea și nesăbuita frumusețe i­-a atras atenția extraordinarului căpitan, făcându-­l să simtă pentru prima dată fiorii pasiunii – dar și ai remușcării, căci era soția comandantului și prietenului său. Acum Rosalind este o femeie liberă și stăpână pe sine, dar o idilă este ultimul lucru la care poate să se gândească: sora ei a dispărut în mod misterios, și ea are nevoie de ajutorul lui Chase ca să-­i dea de urmă.
Însă pe măsură ce căutarea prin cele mai întune­cate cotloane ale Londrei readuce la suprafață amintiri des­pre bătălii de trecut și reaprinde pasiunea mocnită, Chase și Rosalind sunt provocați să accepte capitularea – în fața dorințelor păcătoase și chiar a iubirii pentru o viață.
„Chase știa că acel sărut era o greșeală dintr-un milion de alte motive decât cel evident, dar în principal pentru că simțise în el o posibilitate amețitoare, ceva la fel de înțepător ca o tăietură adâncă
de spadă, ceva care se putea să fi fost plăcere sau durere, sau amândouă. Îl frământau o mie de lucruri pe care știa că nu le-ar putea exprima niciodată pentru că niciodată nu-i trebuise vocabularul de care era nevoie pentru a o face. Gustul ei, felul în care trupul ei se contopea cu al lui erau lucruri cu totul noi.”
„În clipele acelea, își căutase cuvintele cu disperarea cu care un supraviețuitor de pe o corabie scufundată ar fi căutat orice resturi plutitoare. Să dorească pe cineva – o, și cât de tare îl dorea pe acel cineva anume! – și să dăruiască cuiva tot restul vieții ei erau două lucruri complet diferite. Şi adevărul era că se temea de ambele. Era mult mai simplu să nu-l facă pe nici unul.”
„– Rosalind… Vocea îi era foarte fermă. Am greșit când am spus că lucrul pe care îl fac cel mai bine este să-mi servesc țara. Am greșit când am spus că pentru asta sunt făcut. N-am greșit prea tare, desigur, dar am greșit. Sunt făcut pentru… Se opri și trase adânc aer în piept pentru a-și aduna forțele. Apoi își drese glasul, iar când vorbi, vocea îi fu răgușită: Am constatat că sunt făcut pentru a iubi și a proteja. Şi anume pentru a te iubi și a te proteja pe tine.”
Veți citi întreaga poveste în romanul CAPITULAREA de Julie Ann Long. De sâmbătă, 11.03.2017, la toate punctele de difuzare a presei alături de ziarul Libertatea.
Sursa: Carti Romantice

4 Comments

Spune-ți părerea!