Delicatese Literare
Prezentari carti

Capitularea domnișoarei Fairbourne de Madeline Hunter, Editura Litera, Colectia Carti Romantice

Capitularea domnișoarei Fairbourne

Madeline Hunter

Editura Litera

Colecția Cărți Romantice

Titlu original: The Surrender of Miss Fairbourne
Primul volum din Fairbourne Quartet Series
  • Seria Fairbourne Quartet

  1. Capitularea domnișoarei Fairbourne – The Surrender of Miss Fairbourne – 2012
  2. Cucerirea lui lady Cassandra – The Conquest of Lady Cassandra – 2013 – prezentare
  3. Complicațiile dragostei – The Counterfeit Mistress – 2013 – prezentare
  4. Pariul unui gentleman – The Accidental Duchess – 2014 – prezentare
Emma Fairbourne este hotărâtă să conducă casa de licitații pe care a moștenit-o de la tatăl ei, dar știe că o femeie nu va reuși să se impună într-o lume dominată de bărbați.
O femeie la conducerea unei prestigioase case de licitații londoneze? Ridicol! Totuși aceasta e intenția Emmei Fairbourne după ce tatăl ei moare pe neașteptate, lăsându-i frâiele acestei afaceri extraordinare.
Desigur, nu e atât de inconștientă încât să facă acest lucru pe față și să sperie colecționarii bogați și clienții fideli. Așa că pune la cale o mică înșelătorie, căutând să angajeze un tânăr chipeș și fermecător care să organizeze licitațiile.
Totul ar fi decurs bine, fără intervenția enervantă a lui Darius, arogantul conte de Southwaite, care, fără știrea ei, a fost partenerul din umbră al răposatului ei tată, iar acum este coproprietarul casei de licitații Fairbourne.
Un conte nu are nici un interes să conducă o astfel de afacere – și Darius nu vrea să-i permită acest lucru nici domnișoarei Fairbourne. Fără îndoială, afacerea trebuie vândută.
Dar încăpățânata Emma nu este ca nici o altă femeie pe care a cunoscut-o, refuzând să-i respecte ordinele.
Păstrându-și cumpătul, Darius se hotărăște să atace pe alt front. Există și altă metodă de-a o face să capituleze, una cu mult mai plăcută pentru amândoi…
„ […] Emma se simţi cuprinsă de o cu totul altă emoţie.
O senzaţie tulburătoare o înfioră, apoi i se insinuă în trup, stârnind-o. Scântei invizibile dansară pe pielea ei şi un chicot nebunesc îi izbucni în minte. Semăna mult cu gustul plăcerii interzise pe care îl simţise în noaptea trecută, doar că era mult mai puţin inofensiv.”
„Sărutul o fermecă. Emma nici măcar nu se gândi prea mult să se opună. Apoi el îi cuprinse capul în mâini, sărutul se adânci şi un potop de minunăţii învinse orice încercare de a formula un refuz.
El o cuprinse în braţe şi ultimul colţişor din mintea ei ştiu că ea se cufundă în tăcere. Ar fi trebui să se retragă acum, dar oh, căldura, atingerea, puterea masculină şi parfumul o ademeniră să se predea. Plăcerile care se dezlănţuiau în ea îi distrăgeau suficient atenţia, dar intimitatea tulburătoare era cea care îi făcu inima să tânjească.”
„O sărută, şi pasiunea lui ascundea toate felurile în care o dorea. Se lăsă cu bucurie pradă vrăjii pe care el o arunca asupra ei şi acceptă cu recunoştinţă iubirea care o făcea să se simtă extraordinară.”
Vom citi întreaga poveste în romanul CAPITULAREA DOMNIȘOAREI FAIRBOURNE de Madeline Hunter, un bestseller New York Times. De vineri la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei!

Cărțile apărute la Editura Litera / Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro

3 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *