Caraval de Stephanie Garber, Editura RAO

4

Caraval (Caraval)

Stephanie Garber

Editura RAO
Nr. pagini: 438
Traducător: Lingua Connexion
Caraval, cel mai asteptat roman de fictiune pentru tineri al anului a intrat direct pe locul al doilea pe lista de bestselleruri a New York Times.
De asemenea volumul a ajuns si pe locul al treilea in topul celor de la Sunday Times, la doar câteva zile de la debut.
Caraval ne aduce în prim plan povestea a două surori care reusesc să scape de sub strictetea unui tată tiranic atunci când pătrund în intriga periculoasă a unui joc legendar.

Scarlett Dragna nu a părăsit niciodată mica insulă în cazul în care ea și sora ei, Tella, trăiesc alături de puternicul și crudul lor tată. Acum, tatăl lui Scarlett a aranjat o căsătorie pentru ea, și Scarlett crede că visul ei de a vedea Caraval – un show care are loc o dată pe an şi în care publicul e şi participant – e spulberat. Pusă în faţa căsătoriei aranjate, Scarlett si-a pierdut speranţa de a vedea îndepărtatul Caraval, unde anual se ţin aceste reprezentaţii. Dar anul acesta soseşte mult-aşteptata invitaţie şi sora ei, Tella, reuşeşte să o ducă la spectacol. Numai că, imediat ce sosesc, Tella este răpită de organizatorul Caravalului, Legend. In acest sezon, se pare că jocul se învârte în jurul Tellei, iar cine o găseşte primul  va fi declarat câştigator.
Lui Scarlett i s-a spus că tot ceea ce se întâmplă în timpul Caraval este doar un spectacol elaborat. Cu toate acestea, ea se trezeşte prinsă într-un joc de dragoste, suferință, și magie. Și dacă Caraval este real sau nu, Scarlett trebuie să o găsească pe Tella înainte ca cele cinci nopți de joc să se termine, sau un efect de domino periculos de consecințe va urma, iar sora ei iubită va dispărea pentru totdeauna.

About Author

4 comentarii

Spune-ți părerea!

%d blogeri au apreciat: