Cartea viitorului de Cecelia Ahern, Editura All

13
Cartea viitorului (The Book of Tomorrow) – 2009 tn1_cartea_viitorului
Cecelia Ahern
Bestseller internațional
Cecelia Ahern prezintă o poveste fermecătoare despre cum viitorul are puterea de a influența ce se întâmplă în prezent.
Tamara Goodwin a avut mereu tot ce şi-a dorit. A crescut într-o vilă luxoasă, cu plajă privată, un dressing cu haine de firmă, pat cu baldachin şi propriul jacuzzi. Când, pe neaşteptate, tatăl ei moare, viaţa Tamarei şi a mamei sale se schimbă dramatic. Îngropate în datorii, ele sunt nevoite să se mute la ţară, într-o casuţă aflată în curtea castelului Kilsaney. Într-o bună zi, un autobuz cu o bibliotecă ambulantă trece pragul domeniului.
Privirea Tamarei cade asupra unui volum legat în piele, cu lacăt şi încuietoare aurite. Ceea ce descoperă acolo îi taie răsuflarea şi îi zguduie lumea din temelii… pentru că ceea ce este scris în acea carte nu este doar magic și incredibil, este chiar viitorul ei.
„Cel mai bun mod de a evada din viața de zi cu zi este să te refugiezi în paginile unui roman de Cecelia Ahern.“ – Glamour
„Romanul Ceceliei este bogat în secrete de familie, intrigi și accente magice”. – Booklist
„Pe măsură ce Tamara începe să exploreze puterile cărții misterioase, scoțând la iveală secrete de familie dureroase, cititorul este absorbit de povestea țesută cu îndemânare.” –Publishers Weekly
Sursa: Editura All
Coperta originală:

6631792

Citate:
„Mi-am pierdut tatăl. El și-a pierdut zilele de mâine, iar eu mi-am pierdut toate zilele de mâine alături de el.S-ar putea spune ca acum sunt recunoscătoare pentru zilele de mâine. Acum vreau să le fac cât se poate de bune.”
„Cred că majoritatea oamenilor intră în librării neștiind ce vor să cumpere. Iar cărțile se află acolo, trimițând semnale, ca prin farmec, să fie luate de pe raft. Persoana potrivită pentru cartea potrivită.”
”Când zidul s-a terminat, am cotit şi l-am văzut continuând. Apoi deodată am auzit o femeie fredonând un cântecel, dincolo de zid, şi am avut un şoc. În afară de unchiul meu, Arthur, nu mă aşteptam să dau peste vreo formă de viaţă. Am strâns cartea la piept, ascultând murmurul acela. Era blând, duios, vesel, mult prea degajat pentru a fi vorba de Rosaleen şi prea vesel ca să fie al mamei mele. Părea să fredoneze ca să-i treacă timpul, să se gândească la altceva, era o melodie pe care nu o ştiam sau poate o inventase pe loc. Briza verii aducea cu ea un miros dulce şi cântecul ei. Am închis ochii şi mi-am sprijinit capul de perete,ascultându-l.”
„În noaptea aceea am învățat ceva important, că n-ar trebui să încerci să oprești tot ce urmează să se întâmple. Uneori e nevoie sa te simți stânjenită.Uneori trebuie sa fii vulnerabila în fața oamenilor. E un lucru necesar, pentru că face parte din tine, ca să ajungi la cealălaltă parte din tine, a doua zi.”
”Apoi mi-a părut rău pentru Dumnezeu, fiindcă i-am înțeles frustrarea. Uneori, când le oferi oamenilor o mână de ajutor, aceasta este respinsă. Oamenii vor sa se descurce prin forțe proprii.”

 

Cărțile autoarei Cecelia Ahern pot fi comandate pe elefant.ro, libris.rocartepedia.ro, carturesti.rolibrarie.net, librariadelfin.ro

 

About Author

13 comentarii

  1. Daniela Cusa on

    Voi astazi v-ati propus sa ne ispititi maxim cu toate cartile Ceceliei Ahern? Pentru ca v-a iesit de minune. :))

  2. Barbalata Mirela on

    Se pare ca aceasta carte are ceva diferit de celelalte. Asta e impresia de inceput

Spune-ți părerea!

%d blogeri au apreciat: