Delicatese Literare
Colectia Carti Romantice

Colectia Carti Romantice august 2016

Descoperiți ce surprize ne rezervă colecția Cărți Romantice în luna august. Ca de obicei, romanele colecției îngrijită de editura Litera, se găsesc la chioșcuri alături de revista ‪#‎Libertateapentrufemei‬.
1. ”Acum și pentru totdeauna” de Nora Roberts – 5 august 2016 (For Now, Forever)
Al cincilea volum din seria ”The MacGregor’s”, ne oferă povestea plină de tandrețe și surprize dintre Daniel MacGregor și soția sa, Anna.
2. ”Dragostea e oarbă” de Amanda Quick – 12 august 2016 (Eye of the Beholder)
Cartea Amandei ne transpune în universul plin de pericole al negustorilor de artă și aduce în prim plan o altă temă îndrăgită a autoarei: clarviziunea. Eroul cărții, magnatul J. Trask încearcă să răzbune moartea tatăului său, după 12 ani, dar se lovește de forțe oculte pe care nu le bănuia în localitatea sa de baștină.
3. ”O iubire neașteptată” de Sonali Dev – 19 august 2016 (The Bollywood Bride)
Povestea dintre Ria și Vikram este plină de tandrețe și pasiune explozivă, dar viața lor, între India și America, nu este deloc simplă. Totul se complică atunci când nu te simți bine în propria piele!
4. ”Dorința” de Mary Balogh – 26 august 2016 (Longing)
Acțiunea se petrece în prima jumătate a secolului al XIX-lea, când are loc prima mișcare politică revoluționară de masă din Anglia, prin care muncitorii din fabrici și mine cereau drept de vot, salarii decente și condiții mai bune de lucru. Eroul cărții, Alexander Hyatt, marchiz de Craille, este prins între revolta muncitorilor și o dragoste neașteptată, dar de care nu se poate bucura pe deplin.
Sursa: Libertatea pentru femei

21 Comments

Spune-ți părerea!