Delicatese Literare
Colectia Carti Romantice

Colectia Carti Romantice iulie 2016

Descoperă noi povești de dragoste și eroi plini de farmec în cărțile romantice din luna iulie. Le vei găsi în fiecare săptămână, la chioșcurile de presă, alături de revista ”Libertatea pentru femei”.

1. ”Singurătatea unui bărbat”, Nora Roberts – 1 iulie 2016 (One Man’s Art)

Al patrulea volum din seria ”The MacGregor’s” îi aduce față în față pe Genevieve și Grant, doi oameni diferiți, dar care descoperă că diferențele dintre ei sunt incredibil de… incitante.

2. ”Hoțul de visuri”, Mary Balogh – 8 iulie 2016 (Thief of Dreams)

La 21 de ani, frumoasa Cassandra își încheie doliul după tatăl ei și este pregătită să înceapă o viață plină de petreceri și să își găsească un soț. Dar nu are de gând să se mărite prea repede… până când îl întâlnește pe alunecosul Nigel Wetherby.

3. ”Parteneri perfecți”, Amanda Quick – 15 iulie 2016 (Perfect Partners)

Joel Blackstone așteaptă de ceva vreme să fie pus la conducerea unei companii profitabile, pentru care muncește de ani de zile. Dar proprietarul moare subit și planurile lui rămân în aer, pentru că moștenitoarea nu are de gând să stea cu mâinile în sân. Joel și Leticia vor același lucru și niciunul nu cedează!

4. ”Destine împletite”, Sarah Jio – 22 iulie 2016 (Blackberry Winter)

Vera Ray se întoarce acasă, după tura de noapte, și găsește dormitorul copilului ei gol. Băiețelul de 3 ani a fost răpit, iar anchetatorii nu găsesc niciun indiciu. Claire Aldridge, jurnalistă la Seattle Herald, află de misterioasa dispariție a copilului și încearcă să meargă pe urmele poveștii… Cele doi femei descoperă că, între ele, ar putea fi o legătură pe care nu o bănuiau și care le-ar putea ajuta să rezolve misterul.

5. ”Poldark. Warleggan”, Winston Graham – 29 iulie 2016 (Warleggan

Este al patrulea volum din seria Poldark
Vechea pasiune dintre Ross și Elizabeth renaște, iar Demelza încearcă să își rănească soțul infidel, încurajând o legătură cu un ofițer chipeș. Amenințați și cu falimentul, cei doi soți Poldark par să intre în cea mai neagră perioadă din viața lor.
Sursa: Cărți Romantice

22 Comments

Spune-ți părerea!