Delicatese Literare
Colectia Carti Romantice

Colectia Carti Romantice noiembrie 2017

Colecția Cărți Romantice noiembrie 2017

Un nou roman semnat de Susan Elizabeth Phillips ne așteaptă în colecția Cărți Romantice din luna noiembrie, cu o nouă poveste plină de umor și pasiuni neașteptate. Nu lipsește Nora Roberts, cu seria Stanislaski și vom descoperi o autoare nouă, amatoare a genului romantic fantastic.

”Așteptându-l pe Nick” de Nora Roberts – 3 noiembrie 2017 (Waiting For Nick – 1997)

Al cincilea volum din seria Stanislaski
Nick a văzut-o întotdeauna pe micuța și adorabila Freddie ca pe o surioară. Dar ea a așteptat cu nerăbdare să vină momentul în care îl va putea cuceri. Când crește, Frederica Kimball se transformă într-o femeie senzuală și fermecătoare, iar Nick o redescoperă uimit! O nouă poveste din seria Stanislaski.

”Un loc pentru inima ta” de Susan E. Phillips – 10 noiembrie 2017 (Heaven, Texas – 1995)

A doua carte din seria Chicago Stars!
La 33 de ani, Bobby Tom își încheie cariera sportivă în cel mai dureros mod. După ani de zile în care muncise să devină o stea a fotbalului american, o lovitură îi zdrobește genunchiul și îl scoate de pe teren pentru totdeauna. Are bani și zeci de femei care abia așteaptă să îi satisfacă toate plăcerile, dar se simte pierdut… până când semnează un contract pentru un film… și o întâlnește pe Gracie

”Flacăra de cristal” de Amanda Quick – 17 noiembrie 2017 (Crystal Flame – 1986)

Continuă seria ”Colonia pierdută” (Lost Colony) cu povestea dintre frumoasa și senzuala Kalena și singurul bărbat capabil să îi topească inima de gheață, supranumit Biciul de Foc. Dragostea lor trebuie să distrugă întunericul care le amenință lumea.

”Grădina fermecată” de Sarah Addison Allen – 24 noiembrie 2017 (Garden Spells – 2007)

Claire a moștenit de la bunica și de la mama ei o grădină cu totul specială. Mărul lor și florile de lângă el fac farmece, alungă necazurile, atrag dragostea și alină suflete. Cu ajutorul lor, Claire și-a construit o afacere de succes, o firmă de catering pentru care pregătește rețete inedite. Viața ei ar fi liniștită și bine organizată, dacă nu s-ar întoarce acasă sora rătăcitoare, care îi răscolește sufletul…
Sursa: Libertatea pentru femei

13 Comments

Spune-ți părerea!