Colectia Carti Romantice noiembrie 2017

13

Colecția Cărți Romantice noiembrie 2017

Un nou roman semnat de Susan Elizabeth Phillips ne așteaptă în colecția Cărți Romantice din luna noiembrie, cu o nouă poveste plină de umor și pasiuni neașteptate. Nu lipsește Nora Roberts, cu seria Stanislaski și vom descoperi o autoare nouă, amatoare a genului romantic fantastic.

”Așteptându-l pe Nick” de Nora Roberts – 3 noiembrie 2017  (Waiting For Nick – 1997)

Al cincilea volum din seria Stanislaski
Nick a văzut-o întotdeauna pe micuța și adorabila Freddie ca pe o surioară. Dar ea a așteptat cu nerăbdare să vină momentul în care îl va putea cuceri. Când crește, Frederica Kimball se transformă într-o femeie senzuală și fermecătoare, iar Nick o redescoperă uimit! O nouă poveste din seria Stanislaski.

”Un loc pentru inima ta” de Susan E. Phillips – 10 noiembrie 2017 (Heaven, Texas – 1995)

A doua carte din seria Chicago Stars!
La 33 de ani, Bobby Tom își încheie cariera sportivă în cel mai dureros mod. După ani de zile în care muncise să devină o stea a fotbalului american, o lovitură îi zdrobește genunchiul și îl scoate de pe teren pentru totdeauna. Are bani și zeci de femei care abia așteaptă să îi satisfacă toate plăcerile, dar se simte pierdut… până când semnează un contract pentru un film… și o întâlnește pe Gracie

”Flacăra de cristal” de Amanda Quick – 17 noiembrie 2017 (Crystal Flame – 1986)

Continuă seria ”Colonia pierdută” (Lost Colonycu povestea dintre frumoasa și senzuala Kalena și singurul bărbat capabil să îi topească inima de gheață, supranumit Biciul de Foc. Dragostea lor trebuie să distrugă întunericul care le amenință lumea.

”Grădina fermecată” de Sarah Addison Allen – 24 noiembrie 2017 (Garden Spells – 2007)

Claire a moștenit de la bunica și de la mama ei o grădină cu totul specială. Mărul lor și florile de lângă el fac farmece, alungă necazurile, atrag dragostea și alină suflete. Cu ajutorul lor, Claire și-a construit o afacere de succes, o firmă de catering pentru care pregătește rețete inedite. Viața ei ar fi liniștită și bine organizată, dacă nu s-ar întoarce acasă sora rătăcitoare, care îi răscolește sufletul…
Sursa: Libertatea pentru femei

About Author

13 comentarii

 1. Sunt încântată de cărțile lunii noiembrie! Le voi lua pe toate, mai puțin pe ultima pe care o am deja și am și citit-o, e minunată! A apărut mai demult intr-o ediție la Editura Lider.

 2. Lavinia M. Fulga (FALLON) on

  Foarte frumoase titluri. La fel si eu, sunt interesata de toate cele 4. Sunt curioasa in privinta ultimei autoare… n am citit nimic din ce a aparut pana acum ( sau e prima ei carte aparuta la noi) ?

 3. Cartea „Flacăra de cristal” de Amanda Quick se poate citi independent de primul vol.al seriei ? Sau au legătura una cu alta ? Nu am achiziționat la data apariției prima carte….
  Mersi !

  • Se poate citi independent. Au legătură ca tema comună, iar personajele unei carti se întâlnesc în mai multe cărți din serie, dar fiecare carte e povestea altui cuplu, de sine -stătătoare.

 4. Balan Daniela on

  abia astept povestea lui Nick si Freddie de N.Roberts si ma bucur enorm ca editura traduce cartea a doua din seria ,,Chicago Stars ,, de S,E.Phillips ,prima carte din serie e geniala sunt curioasa cum e si ,,Gradina fermecata ,, !

Spune-ți părerea!