
Cartofi cu brânză la cuptor
Cartofi cu brânză la cuptor
Ingrediente
1 kg cartofi
1 castron de brânză rasă
Cașcaval ras pentru presărat deasupra
3 ouă
Unt cât o nucă
Smântână (opțional)
Piper după gust
Preparare
Se fierb cartofii în coajă, apoi se trec sub un jet de apă rece, se decojesc și se taie rondele.
Se unge un vas de yena cu unt si se așază în straturi rondelele de cartofi și brânza rasă. Ultimul strat să fie de cartofi.
Ouăle se bat, se adaugă o ceșcuță de smântână și se toarnă peste cartofi. Deasupra se rade cașcaval (face o crustă frumoasă) și se presară piper. Se dă la cuptor cca ½ de oră până se coace bine (se cunoaște după crusta de deasupra când e gata). Se servesc fierbinți.
Poftă bună!
Vă invităm să citiți și celelalte articole ale noastre din categoria Rețete
Listă Rețete


13 Comments
Denisa Alina
Mami face aceasta reteta..O voi pune din nou sa o faca.dar dupa ce vine de la lucru…pana atunci salivez
Daniela Cusa
Sa stii ca o sa incerc si eu. Suna foarte bine reteta!
Mara
Reteta asta suna magnific. Sunt fan cartofi cu branza!
Audrey
Ce bine suna! Arata delicios.
EmM
Fac deseori rețeta asta, e delicioasa!!
Catalina Dumbrava
o voi face si eu, arata tare bine si se face usor. Multumim!
Luiza
Asta e o reteta pentru mine!Sunt fan cartofi,asa ca o sa o incerc cat de curand,pare si simplu de gatit,numai buna pt mine
Oli
Si eu sunt fan branza, asa ca fac reteta asta destul de des, e usor de facut si delicioasa!
Mama o completeaza uneori cu rondele de cabanos prajit printre straturi, o puteti incerca si asa.
alynutza04
Stiti ca nu sunt fana a gatitului, dar reteta aceasta am consemnat-o! Arata superapetisant!
Oli
E la fel de gustoasa precum arata, si are marele avantaj ca se pregateste foarte usor!
pasiunilemele
Vreau și eu
Dana Petraru
Offff,si eu cand mai slabesc?????
barbalata mirela
o reteta simpla si nu dureaza mult ca timp. Cat de curand am sa o fac si eu