Delicatese Literare
Prezentari carti

Orașul semilunii. Casa cerului și a aerului de Sarah J. Maas, Editura Litera, Colecția New Moon

Orașul semilunii. Casa cerului și a aerului

(House of Sky and Breath – 2022)

Sarah J. Maas

Editura Litera

Colecția New Moon

An apariție: 2022

Nr. pagini: 960

Traducerea:  Georgeta Loredana Voicilă

1. Orașul semilunii. Casa pământului și a sângelui – House of Earth and Blood – 2020 – recenzie

2. Casa cerului și a aerului –  House of Sky and Breath – 2022

                3. House of Flame and Shadow – 2024

Sarah J. Maas este autoare de bestsellere care au ajuns pe locul 1 în lista New York Times și sunt foarte apreciate la nivel internațional. Cărțile ei au fost publicate în 37 de limbi.

În această continuare sexy și plină de acțiune a romanului CASA PĂMÂNTULUI ȘI A SÂNGELUI, autoarea țese o poveste captivantă despre o lume pe cale să explodeze – și despre oamenii care vor face orice pentru a o salva.

Bryce Quinlan și Hunt Athalar încearcă să revină la normalitate – poate că au salvat Orașul Semilunii, dar cu atâtea schimbări în viețile lor din ultima vreme, vor mai ales o șansă de a se relaxa. De a o lua mai încet. De a-și dea seama ce le rezervă viitorul.

Asterii s-au ținut de cuvânt până acum, lăsându-i pe Bryce și Hunt în pace. Dar, odată cu rebelii care diminuează puterea Asterilor, amenințarea pe care o reprezintă conducătorii crește. Pe măsură ce Bryce, Hunt și prietenii lor sunt atrași în planurile rebelilor, alegerea devine clară: să păstreze tăcerea, în timp ce alții sunt oprimați, sau să lupte pentru ceea ce este corect. Iar ei nu s-au priceput niciodată să păstreze tăcerea.

„O adevărată lecție despre cum se creează o lume în ficțiune. Nu ratați această carte!“ (Charlaine Harris, autoarea romanelor care au inspirat serialul True Blood)

 

Cărțile autoarei Sarah J. Maas pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, cartepedia.ro, carturesti.rolibrarie.net, dol.ro

Recenzii și prezentări cărți Sarah J. Maas

Cărțile din colecția New Moon pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, carturesti.ro, cartepedia.ro, librex.ro, librariadelfin.rolibrarie.net

Recenzii și prezentări cărți din colecția New Moon

Recenzii și prezentări cărți fantasy

 

4 Comments

 • Anamaria Chitarici

  Am citit-o si e minunata, iar finalul a fost wow ceva la care nu ma asteptam si care m-a facut foarte curioasa de cea ce urmeaza sa se intample in cartea viitoare. Se stie cand o sa apara urmatorul volum?

  • Oli

   Multumim pentru impresii. Autoarea lucreaza la al treilea volum, nu a anuntat inca nici titlul, nici data preconizata a aparitiei.

 • Mike

  Vol 3 se numeste Casa focului si cenusii. Am citit vol 2 sì am avut un soc la sfarst. Un final neasteptat, surprinzator si care m-a incantat peste masura. Nu stiu daca a planuit asta de la bun inceput, cred ca da, dar e o lovitura de maestru. Atat de multe lucruri se leaga si cred ca in volumele urmatoare vor iesi la lumina mai multe dintre care unele le intuiesc deja. In orice caz va reconand cu caldura sa cititi toate cartile ei incepand cu Tronul de clestar, continuind cu Regatul spinilor si al trandafirilor si terminand cu Orasul semilunii pentru ca merita, credeti-ma, Fanii ei vor avea o surpriza f.f.f. placuta.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *