Casa papusilor de M.J. Arlidge, Editura Trei

6

Casa păpușilor

M.J. Arlidge

Editura Trei
Nr. de pagini: 432
Titlul original: The Doll’s House
Seria Helen Grace
Traducere de: Laura Karsch
Inspectoarea Helen Grace se află iarăși pe urmele unui criminal în serie într-un nou thriller plin de suspans marca M. J. Arlidge!
Ce legătură poate fi între o fată care se trezește răpită din propria casă și seches­trată într-o pivniță mizeră și un cadavru descoperit absolut întâmplător pe o plajă pustie?
Aparent nu e nicio legătură. Până când mintea ageră a inspectoarei Helen Grace, faimoasă deja pentru cazurile de criminali în serie pe care le-a elucidat, face cone­xiunile potrivite și descoperă numitorul comun: la mijloc e mintea diabolică a unui criminal – unul foarte inteligent, foarte precaut și foarte perseverent…
De același autor, la Editura Trei, au apă­rut Ghici cine moare primul și Ghici ce-i în cutie, primele două volume din seria Helen Grace.
O poveste care îți îngheață sângele în vine” – Daily Mail
Alert, plin de suspans, o adevărată reușită.” – Sun
Un thriller ca un duș rece.” – Sunday Mirror
M. J. Arlidge lucrează de 15 ani în televiziune, fiind specializat în producţiile dramatice. Arlidge a fost producătorul unor seriale poliţiste de prime-time pentru ITV, printre care Torn, The Little House şi, cel mai recent, Undeniable. În prezent, scrie pentru publicaţia Silent Witness şi produce filme pentru reţele TV din Marea Britanie şi SUA.

About Author

6 comentarii

  1. Este o serie foarte bine cotata. Nu stiu ce sa zic, intr-un timp citeam pe banda carti politiste, poate i-as da o sansa daca am ocazia s-o citesc.
    Nu o trec insa la prioritati…

  2. Am citit „Ghici cine moare primul” si nu m-am asteptat o secunda ca am sa o ador ,mai ales ca eu nu prea citeam acest gen.Acum nerabdarea si-a spus cuvantul si am comandat si vol 2,3,4

Spune-ți părerea!

%d blogeri au apreciat: