Delicatese Literare
Prezentari carti

Căsătorie fără voie de Jennifer Probst, Seria Căsătorie cu un milionar, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Jocul cu focul

(The Marriage Bargain – 2010)

Jennifer Probst

Editura Litera/ Lira

Colecția Cărți Romantice

0.5. The Marriage Arrangement – 2018
1. Jocul cu focul – The Marriage Bargain – 2012 – prezentare
2. Capcana căsniciei – The Marriage Trap – 2012 – prezentare
3. Căsătorie fără voie – The Marriage Mistake – 2012
3.5. The Book of Spells – 2013
4. Un parteneriat fierbinte – The Marriage Merger – 2013

Carina Conte este îndrăgostită de cel mai bun prieten al fratelui ei, Max Gray, încă din adolescență. Acum, ca proaspătă deținătoare a unei diplome MBA, ea vine în America să contribuie alături de fratele ei Michael la extinderea pe tărâm american a afacerii de familie. Însă unele lucruri pur și simplu nu se schimbă: familia ei o tratează în continuare ca pe o copilă. Cu trei surori răpitor de frumoase, ea se simte rățușca cea urâtă a familiei. Iar Max, noul director al companiei, o ignoră în continuare.

Max știe că frumoasa Carina Conte îi este inaccesibilă. Însă atracția nebunească dintre ei și dorința fierbinte au câștig de cauză când, ajunși în Vegas pentru a încheia o afacere importantă, cei doi cedează și au o aventură de-o noapte.

Situația ia însă o turnură dramatică, fiindcă mama Carinei apare în cel mai nepotrivit moment, chiar în dimineața de după noaptea lor memorabilă. Acum, forțați de tradițiile învechite pe care familiile lor pun atâta preț, cei doi sunt prinși într-o căsătorie pentru care nu erau pregătiți. Max se simte mizerabil, iar Carina e furioasă la culme ‒ și pe situație, dar mai ales pe Max.

Depinde acum doar de ei doi – și de mândria lor – dacă își vor mărturisi dragostea și își vor găsi fericirea împreună sau vor lăsa frustrările să ducă la eșec acest mariaj forțat.

Citate:

„Era jenant cât de tare își dorea ca bărbații să o trateze un pic mai dur în intimitate. Majoritatea bărbaților o tratau ca și cum era o floare pe punctul de a se rupe.
Alunecarea lentă a buzelor și explorarea timidă a limbii o frustrau într-o asemenea măsură, încât, de obicei, ea se smulgea din îmbrățișare. Poate că Edward era capabil să-i satisfacă poftele obraznice cu mai puțină… politețe. Cum era oare ca un bărbat să o dorească atât de mult încât să o ia fără să-i mai ceară permisiunea?”
„Amintirea sărutului lor o zguduia precum un montagnes russes. Doamne, fusese atât de pasional. Limba aceea puternică, felul în care preluase controlul asupra sărutului, felul în care îi împinsese rochia în sus și o provocase, din privire, să-l oprească. Fusese tot ce visase de la o experiență sexuală și, bineînțeles, trebuise să fie cu bărbatul cu care nu mai avea de-a face.
Soarta avea un teribil simț al umorului.”
„– La ce te gândești? șopti el.
Ea îi ridică mâna și își lipi buzele de palma lui.
– La cât de mult însemni pentru mine. La toate acele momente în care ai intrat pe ușă, cu Michael, și m-am întrebat cum ar fi să mă iubești. Să fac dragoste cu tine. Am privit lunga paradă de femei din viața ta și m-am rugat să-mi vină și mie rândul. Și, în sfârșit, a venit, dar mi-e prea teamă ca să accept.”

Veți putea citi întreaga poveste în romanul CĂSĂTORIE FĂRĂ VOIE de Jennifer Probst, volumul al treilea al seriei „Căsătorie cu un milionar“ – disponibil de vineri 12.03.2021 la chioșcurile din toată țara!

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera / Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Colecția Cărți Romantice martie 2021

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *