Delicatese Literare
Prezentari carti

Cascada de Lauren Kate, Editura Rao

Cascada

Lauren Kate

Editura Rao

An apariţie: 2017
Nr. pagini: 362
Traducerea: Lingua Connexion
Titlu original: Waterfall
Genul: Fantasy

Teardrop Series:

1. Lacrima – Editura RAO ( Teardrop – 2013) – prezentare
2. Cascada – Editura RAO ( Waterfall – 2014)

 

De la Lauren Kate, autoarea celebrei serii Fallen/ Îngeri căzuţi 
Oriunde mergea Eureka, era și el acolo: Ander, un băiat blond și misterios care îi spunea că e în pericol. Acesta știa lucruri despre Eureka pe care fata încă nu le cunoștea, dar nu și cel mai întunecat secret al ei: din clipa în care își pierduse mama în urma unui accident ciudat, Eureka își dorea să fi murit la rândul ei. Avea puține lucruri la care ținea cu adevărat: doar pe prietenul ei, Brooks, și niște amintiri de familie – un medalion, o piatră misterioasă și o carte veche despre o fată care a avut inima frântă și a plâns atât de mult, încât a scufundat un întreg continent sub apa mării.
După ce lacrimile tinerei Eureka au inundat pământul, continentul pierdut al Atlantidei era la un pas să renască. Și cum prietenul ei, Brooks, părea pierdut pentru totdeauna, fata se trezește călătorind peste întinderea de apă împreună cu cea mai bună prietenă, Cat, frații și tatăl ei, dar și cu un tânăr superb și misterios. Încercând să aducă puțină alinare în lumea întunecată pe care au creat-o lacrimile ei, Eureka descoperă un secret care îi va apăsa sufletul.
Fanii seriei Damnarea vor descoperi în paginile acestei cărți un amestec similar de romantism cu accente supranaturale, mister și predestinare.” – Publishers Weekly
O poveste grandioasă, plină de acţiune intensă”. – Voya

Cărțile autoarei pot fi comandate de pe elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, librex.ro, ca si de pe site-ul Editurii Litera.

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *