Delicatese Literare
Prezentari carti

Cavalerul scoțian de Hannah Howell, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Cavalerul scoțian

(Highland Champion – 2005)

Hannah Howell

Editura Litera

Colecția Cărți Romantice

  • Seria Clanul Cameron

1. Cuceritorul – Editura Litera – Highland Conqueror – 2005 – face parte și din seria Murray Family – prezentare
2. Cavalerul scoțian – Editura Litera – Highland Champion – 2005 – face parte și din seria Murray Family – prezentare
3. Să iubești un scoțian – Editura Litera – Highland Lover – 2006 – face parte și din seria Murray Family
Liam Cameron este convins că a murit și a ajuns în rai când deschide ochii și vede un înger în fața lui. Dar durerea care îi sfâșie trupul este o dovadă că se află încă pe pământ.
Keira Murray MacKail i-a salvat viața – și Liam și-ar dori să-i mulțumească în câteva feluri extrem de ademenitoare. Curând, dorința se transformă într-un sentiment mult mai profund pentru această femeie ale cărei bătălii Liam vrea să le poarte – deși se teme că lupta cea mai grea va fi pentru inima ei…
După ce îl smulge din ghearele morții în urma unei bătăi sălbatice, Keira se apropie suficient de Liam încât să îi mărturisească visul ei: să se întoarcă acasă și să-și salveze oamenii de tiranul Rauf Moubray.
Liam este gata să îi răsplătească bunătatea ajutând-o să lupte împotriva lui Rauf. Dar recucerirea unei fortărețe scoțiene pare o încercare mai puțin provocatoare decât cucerirea încrederii și inimii femeii dorite.
„Nu-şi putea aminti de nici o femeie care să fi trezit în el dorinţa într-un mod atât de rapid şi de puternic cum o făcea ea.
Mai rău era că nici măcar nu încerca să facă asta. Nimic din atitudinea ei nu ascundea nici măcar umbra unui flirt. Nu-l privea pe sub gene, nu-l linguşea, nu-i zâmbea cu subînţeles. Dar, în ciuda durerilor care îi asaltau trupul, o dorea aşa cum nu-şi mai dorise vreodată o femeie.”
„Sărutul acela îi confirmase toate speranţele şi-i depăşise orice aşteptare. N-o să-i mai dea voie acum să-i întoarcă spatele. Poate că va trebui să mai fure câteva săruturi înainte ca ea să accepte forţa pasiunii dintre ei, dar era pregătit să facă asta.”
„Acea ceaţă pe care numai el o putea provoca începu să-i învăluie din nou mintea. Sufoca orice urmă de raţiune şi aducea la tăcere
toate avertismentele pe care partea prudentă a minţii ei ar fi vrut să i le dea. Nu putea auzi decât vocea care îi cerea să ia mai mult, să ia tot ce era el dispus să-i ofere şi să se delecteze cu această plăcere. Părea să nu mai conteze că Liam oferise fără îndoială acelaşi lucru multor şi multor altor femei, atâta vreme cât îi oferea şi ei.”
Veți putea citi întreaga poveste în romanul CAVALERUL SCOȚIAN de Hannah Howell, volumul al doilea al seriei „Clanul Cameron“ – apariție vineri 02.08.2018 la toate punctele de difuzare a presei împreună cu revista Libertatea pentru femei.
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera / Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro

Recenzii și prezentări cărți cu scoțieni

3 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *