Delicatese Literare
Prezentari carti

Ce își dorește un duce – vol. 1 din seria Oamenii ducelui de Sabrina Jeffries, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

Ce își dorește un duce

(What the Duke Desires – 2006)

Sabrina Jeffries

Editura Litera

Colecția Iubiri de Poveste

Traducere: Larisa Din

Nr. de pagini: 273

  1.      0.5.‘Twas the Night after Christmas – 2012
  2. 1. Ce își dorește un duce (What the Duke Desires – 2006)
  3. 2. Să iubești o păcătoasă (When the Rogue Returns – 2013) – prezentare
  4.      2.5. Dorinda and the Doctor – 2014
  5. 3. Un libertin seducător (How the Scoundrel Seduces – 2014) – prezentare
  6. 4. Secretele vicontelui (If the Viscount Falls – 2015) – prezentare

Maximilian Cale, duce de Lyons, și-a îngropat cu ani în urmă durerea pricinuită de dispariția fratelui său mai mare, răpit și declarat mort în urma unui incendiu. Dar, când primește o scrisoare misterioasă prin care este anunțat că fratele lui trăiește, crede că este șantajat și hotărăște să afle cine se află în spatele acestei uneltiri. Pornind pe urma investigatorului Tristan Bonnaud, cel care i-a trimis scrisoarea, ajunge să o cunoască pe sora acestuia – pe senzuala Lisette, fiica ilegitimă a unui viconte și a unei actrițe franțuzoaice.

Atrasă de aventură și de mister și pasionată de călătorii, Lisette nu stă pe gânduri și pleacă imediat în Franța împreună cu ducele de Lyons în căutarea celor dragi. Deși la început este convins că Lisette nu îi spune adevărul și vrea să ascundă nelegiuirile fratelui ei, Maximilian realizează că granița dintre dorință și responsabilitatea de a conduce un ducat este mai ușor de trecut decât și-ar fi imaginat. Călătoria lor ia o întorsătură seducătoare când amândoi descoperă o pasiune eliberată de secretele trecutului – își dau seama că pericolele sunt mai ușor de înfruntat alături de o iubire adevărată.

Citate:

„Sărutările lui pătimașe o lăsară fără aer. Se prinse apoi de umerii lui, lăsându-se să alunece în starea aceea de visare atât de seducătoare, unde singurul lucru care conta era că el săruta chiar mai bine decât și-ar fi imaginat vreodată.
Deci asta era dorința. Îmbătătoare, nebună și cât se poate de ispititoare. Ceea ce o făcea și mai primejdioasă. Oh, atât de primejdioasă!”

„Lisette își îndreptă privirea spre părul lui auriu ce strălucea în razele lunii și își aminti cu câtă duioșie o sărutase, iar în clipa aceea abia se abținu să nu izbucnească în plâns, simțind cum i se sfâșie inima în piept. Da, ar fi fost bine să uite atingerile lui, mângâierile lui și cuvintele acelea duioase. Chiar ar fi fost bine să facă asta.
Din păcate, nu exista nici cea mai mică șansă ca așa ceva să se întâmple.”

„Dar dragostea? Nu visa oare și la dragoste?
Cu un nod în gât, hotărî să dea uitării gândul acela. Era prea mult să-i ceară să o iubească. Dacă avea să tânjească după dragostea lui, dacă ajungea să se îndrăgostească de el, atunci risca într-adevăr ca el să-i frângă inima.
Din păcate pentru ea, inima ei nu părea dornică să o asculte. Căci era deja pe jumătate îndrăgostită de el.”

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Cărțile autoarei Sabrina Jeffries pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro, emag.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți Sabrina Jeffries

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *