Delicatese Literare
Prezentari carti

Ce să faci când sunt prea multe de făcut de Laura Stack, Editura Amaltea

Ce să faci când sunt prea multe de făcut

Sarcini mai puține – Rezultate mai bune – Cum să economisești 90 de minute zilnic

Laura Stack

Editura Amaltea

Colecția C&A – MOTIVAȚIONAL

190 pagini

Te-ai săturat de toţi acei consultanţi pe probleme de productivitate care te presează să lucrezi mai mult, dar cu mai puţine resurse? Atunci ai noroc. Laura Stack ştie că lista sarcinilor de care trebuie să te ocupi este arhiplină, aşa că îţi arată cum să ai mai multe realizări muncind mai puţin. Da, ai citit foarte bine. Sistemul de management al timpului pe care îl prezintă îţi va permite să nu mai lucrezi atât de mult şi să ai rezultate mai bune.
Dacă vei adopta Formula Productivităţii Fluxului de Muncă, îţi vei organiza viaţa în jurul acelor sarcini care contează realmente şi – aspect extrem de important – vei renunţa la cele care nu au o relevanţă prea mare. O mulţime de sfaturi şi strategii practice te vor ajută să devii cu adevărat eficient. Lista sarcinilor pe care trebuie să le duci la bun sfârşit se va scurta, iar tu vei economisi o mulţime de timp zilnic, pe care îl vei putea petrece alături de cei dragi, aşa cum ţi-ai dorit dintotdeauna.
În sfârşit, o metodă garantată pentru a pierde din greutatea miilor de probleme care îţi diminuează productivitatea şi te împiedică să progresezi. O carte extrem de utilă, care te ajută să îţi pui ordine în viaţă.“ – Dr. Alan Weiss, autorul lucrărilor Million Dollar Consulting și The Consulting Bible
Citate:
”Pe scurt, mesajul central este următorul: Ideal este să faci mai puțin, nu să muncești mai mult, astfel încât să te poți concentra pe obținerea unor rezultate mai bune.”
”Așadar, în prezent pun accentul pe reducerea drastică a sarcinilor, fiindcă eu personal cred cu tărie că renunțarea la treburile inutile și trierea drastică a ceea ce rămâne de făcut rămâne singura posibilitate de a fi productiv și profitabil în economia din zilele noastre, fără să îți distrugi sănătatea, viața de familie și fericirea.”
”Dintre toate resursele pe care le avem la dispoziție, timpul este cu siguranță cel mai prețios. Spre deosebire de rechizite sau chiar de bani, este imposibil să ne procurăm mai mult timp, nu există în nici un dulap vreo cutie pe care să scrie ”Timp”, pe care să o poți deschide și să mai câștigi astfel o oră sau două. Timpul trece – și nu îl mai poți recupera. Cu toate acestea, invariabil îl irosim. Fiecare minut pierdut ne împiedică să facem lucrurile pe care chiar ar trebui să le facem.”
”Dacă ești asemenea majorității oamenilor, familia este unul dintre cele mai importante motive: vrei să le asiguri celor dragi un trai îndestulat. Este oarecum o ironie, dat fiind că un program încărcat te ține departe de familie – adică exact acei oameni cărora le asiguri cele necesare. Este destul de ușor să treci cu vederea un fapt important: cel mai prețios lucru pe care îl poți aloca celor dragi este timpul.”
Vă recomand cartea, cu siguranță veți găsi multe sfaturi și recomandări utile, care vă vor ajuta să vă gestionați mai bine timpul și să vă concentrați asupra aspectelor cu adevărat importante ale vieții.

Cartea Ce să faci când sunt prea multe de făcut de Laura Stack se poate comanda pe elefant.ro, libris.ro, librarie.net, carturesti.ro, cartepedia.ro, dol.ro

Puteți urmări promoțiile și noutățile Editurii Amaltea și pe pagina de facebook a acesteia

Recenzii și prezentări cărți motivaționale

Recenzii și prezentări cărți de nonficțiune

6 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *