Delicatese Literare
Prezentari carti

Cea mai norocoasă lady de Joanna Shupe, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

Cea mai norocoasă lady

(The Lady Gets Lucky – 2021)

Joanna Shupe

Editura Litera

Colecția Iubiri de poveste

Joanna Shupe a scris până în prezent 11 romane, considerate printre cele mai bune ale genului historical romance. În 2013 a câștigat prestigiosul premiu Golden Heart din partea Asociației Scriitorilor de Romane de Dragoste din America.

  1. Goana după moștenitoare – The Heiress Hunt – 2021 – prezentare
  2. Cea mai norocoasă lady – The Lady Gets Lucky – 2021
  3. The Bride Goes Rogue – 2022
  4. The Duke Gets Even – 2023

EA ESTE FEMEIA PE CARE NIMENI NU O OBSERVĂ...

Timida moștenitoare Alice Lusk s-a săturat să fie trecută cu vederea de toți burlacii. Ceva trebuie să se schimbe, altfel va fi nevoită să se mărite cu un bărbat a cărui singură dorință este averea ei. Trebuie să devină o sirenă, o femeie care i-ar face sângele unui bărbat să fiarbă... și tocmai a întâlnit craiul perfect pentru a o învăța.

EL ESTE SUFLETUL FIECĂREI PETRECERI...

Christopher Ward, zis Kit, plănuiește să deschidă un club în New York și este dispus să facă tot ce-i stă în putință pentru a-l angaja pe cel mai bun bucătar din oraș care să-i garanteze succesul. Chiar dacă pentru asta trebuie să dea lecții de seducție unei fete bătrâne care este o cunoștință a bucătarului.

Lecțiile lor din dormitor devin pasionale, iar Alice este o elevă mult mai bună decât anticipase Kit. Când domnii din societate încep să o bage în seamă, Kit trebuie să încerce să o cucerească pe Alice pe alte căi... Dar oare nu este prea târziu pentru a-i câștiga inima?

Veți putea citi întreaga poveste în romanul CEA MAI NOROCOASĂ LADY de Joanna Shupe, al doilea volum al seriei Rebelii de pe Fifth Avenue. De luni, 15 august, la chioșcurile din toată țara!

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera/Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Cărțile autoarei Joanna Shupe pot fi comandate pe litera.rolibris.ro, elefant.ro, cartepedia.rolibrarie.net

Recenzii și prezentări cărți Joanna Shupe

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Colecția Iubiri de poveste mai 2022

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *