Cele mai strălucitoare stele de Anna Todd, Editura Trei, Colecția Fiction Connection

4

Cele mai strălucitoare stele 

(The Brightest Stars – 2018)

Anna Todd

Editura Trei

Colecția Fiction Connection

Traducere: Oana Dușmănescu

Nr.pagini: 288

De la autoarea seriei AFTER, #1 bestseller internațional și bestseller New York Times
Primul volum din seria STARS
  1. Cele mai strălucitoare stele – Editura Trei – The Brightest Stars – 2018 – prezentare
  2. The Brightest Stars – connected – 2018
  3. The Brightest Stars – beloved – 2018
Celebra autoare a fenomenului internațional AFTER revine cu un roman incitant despre o tânără aflată în căutarea dragostei și despre obstacolele pe care trebuie să le înfrunte.
Karina cunoaște bine realitatea dură a vieții militare. După o copilărie petrecută din garnizoană în garnizoană, ea a înțeles că soldații se întorc de pe front cu amintiri dureroase. De aceea a ales să se țină departe de armată, ducând o existență liniștită în căsuța ei. Dar n-a întors spatele familiei — nici tatălui său când a fost plecat în misiuni, nici fratelui său, Austin, în frecventele lui probleme cu legea.
Karina știe că trebuie să aibă grijă de ea și că nu poate repara întotdeauna ceea ce nu funcționează. Dar când purtarea lui Austin se înrăutățește și reacțiile tatălui său sunt tot mai dure, Karina simte că și ea începe să cedeze. Atunci intră în viața ei misteriosul Kael, un soldat atrăgător și serios — o carte închisă pe care e disperată să o deschidă.
Todd e cel mai important fenomen literar al generaţiei sale.” – Cosmopolitan
Anna Todd reușește să te facă să țipi, să plângi, să râzi, să te-ndrăgostești și să te așezi cu genunchii la gură… AFTER este o serie pe care n-ai voie s-o ratezi — dar pregătește-te să simți și acum emoții pe care nu credeai că ți le poate aduce o carte.” – Fangirlish
Anna Todd este autoarea seriei AFTER, bestseller New York Times. A fost dintotdeauna o cititoare împătimită și a început să scrie pe Wattpad, AFTER devenind seria cea mai citită de pe această platformă. Ediția tipărită a apărut în 2014. Seria AFTER a fost publicată în peste 30 de limbi, a fost vândută în peste 8 milioane de exemplare în întreaga lume și este #1 bestseller în Italia, Germania, Franța și Spania.
În prezent, Anna locuiește în Los Angeles, împreună cu soțul ei.
O găsiți la AnnaTodd.com, pe Twitter la @imaginator1d, pe Instagram la @imaginator1d și pe Wattpad ca Imaginator1D.
La Editura Trei au apărut ambele volume din seria Landon Gibson – Nimic mai mult și Nimic mai puțin, precum și toate romanele seriei AFTER: După ce ne-am întâlnit, După ce ne-am certat, După ce ne-am îndrăgostit, După ce am găsit fericirea, Înainte de noi.
Paramount Pictures a cumpărat drepturile de ecranizare pentru AFTER.
Cartea se găsește la precomandă pe edituratrei.ro și va fi disponibilă începând cu 25 septembrie 2018.

Cărțile autoarei Anna Todd pot fi comandate pe edituratrei.ro, elefant.rolibris.ro, librex.rolibrarie.netcartepedia.rocarturesti.ro

Recenzii Anna Todd

Recenzii Editura Trei

About Author

4 comentarii

  1. Mirela Nenciu on

    Mi-a plăcut cartea foarte mult! Mi s-a părut foarte diferită de seria After, ceva mai pe gustul meu! Personajele bine conturate și povestea lor nu tocmai roz,m-au facut să citesc cartea pe nerăsuflate. Aștept cu nerăbdare vol 2!

Spune-ți părerea!

%d blogeri au apreciat: