Cinci motive să o iei de la capăt de K.A. Tucker, Editura Epica

2

Cinci motive să o iei de la capăt

(Five Ways to Fall – 2014)

K. A. Tucker

Editura Epica

Colecția EpicLove

Traducere: Gabriela Stoica

Nr. pagini: 464

An apariție: 2019

0.5. In Her Wake – 2014

1. Zece respirații scurte – Editura Epica – Ten Tiny Breaths – 2012 – recenzia

2. O minciună nevinovată – Editura Epica – One Tiny Lie – 2013 – recenzia
3. În patru secunde ai pierdut totul – Editura Epica – Four Seconds to Lose – 2013 – recenzia
4. Cinci motive să o iei de la capăt – Editura Epica – Five Ways to Fall – 2014
Amândoi și-au dorit doar să se distreze, fără alte complicații. Nu credeau că, după o aventură de-o noapte, viața îi va aduce din nou împreună.
Reese MacKay este o tânără nonconformistă care a făcut multe greșeli până la douăzeci de ani. După ce căsnicia ei de scurtă durată se încheie dezastruos, se hotărăște să facă o schimbare majoră: se mută la Miami și este gata să-și lase în urmă existența presărată cu fapte nesăbuite. Totul pare să meargă bine — cu excepția unei aventuri stânjenitoare de-o noapte, în Cancún, cu un tip trăsnet.
Lui Ben soarta i-a surâs din plin: este charismatic, chipeș, râvnit de femei și înconjurat de mulți prieteni. După ce s-a împărțit între studiile de Drept și munca de bodyguard la un club de noapte, acum vrea să se liniștească și să înceapă o carieră de avocat. Însă în prima zi la noua slujbă dă nas în nas cu fata pe care a întâlnit-o în Cancún.
Dacă Ben ar avea puțină minte, s-a ține departe de Reese, pentru că e fiica vitregă a șefului său, iar acesta i-a spus foarte clar că legăturile amoroase la birou sunt un motiv de concediere. În plus, se zvonește că Reese are o personalitate dificilă. Însă asta nu îl descurajează pe Ben, fiindcă adoră provocările.

Cărțile autoarei K.A. Tucker, Editura Epica pot fi comandate pe librarie.net, elefant.rolibris.ro, librex.rocartepedia.ro, carturesti.ro, dol.ro

Recenzii și prezentări cărți K.A. Tucker

Cărțile apărute la Editura Epica se pot comanda pe librarie.netelefant.rolibris.rolibrex.rocartepedia.ro, carturesti.ro, dol.ro

Recenzii și prezentări cărți Editura Epica

 

About Author

2 comentarii

Spune-ți părerea!

%d blogeri au apreciat: