Delicatese Literare
Prezentari carti

Cineva să mă apere de Meredith Duran, Editura Litera/ Alma, Colectia Iubiri de Poveste

Cineva să mă apere

Meredith Duran

Editura Litera/ Alma

Colecţia Iubiri de Poveste

  1.     0.5 Your Wicked Heart – 2012
  2. 1. Anotimpul pasiunii (That Scandalous Summer – 2013)
  3. 2. Amăgirea (Fool Me Twice – 2014) – recenzia
  4. 3. Cineva să mă apere (Lady Be Good – 2015) 
  5. 4. Regina de gheaţă (Luck Be a Lady – 2015) – prezentare carte 
  6. 5. A Lady’s Code of Misconduct – 2017
CINEVA CARE SĂ MĂ APERE de Meredith Duran (Lady Be Good – 2015) este volumul al treilea al seriei Reguli pentru nesăbuiți (Rules for the Reckless), din care au mai fost publicate AMĂGIREA și ANOTIMPUL PASIUNII.
O eroină ieșită din comun, o intrigă pasionantă și o poveste de iubire care nu vă poate lăsa indiferenți!
Născută într-o familie de infractori bine-cunoscuți, Lilah Marshall și-a lăsat în urmă trecutul, decisă să se transforme într-o adevărată doamnă, stăpână pe propriul destin.
Primul pas este să aibă o slujbă cinstită, drept pentru care se angajează la cea mai importantă casă de licitații din Londra, unde duce o viață în care predomină arta, cultura și, mai ales, lumea bună. Acum toate visurile ei par realizabile – până când un viconte chipeș și enigmatic o prinde exact când comite ultimul ei jaf, cerut de unchiul său, cel de care depinde păstrarea bunul ei renume.
Christian „Kit“ Stratton, viconte de Palmer, este cel mai admirat erou de război, iubit de oamenii simpli și burlacul cel mai dorit de tinerele lady de vârsta măritișului. Dar zâmbetul lui ascunde un secret întunecat: un nebun a jurat să-l distrugă, ucigându-i rând pe rând pe toți cei dragi lui. Când vânătoarea pe care o declanșează împotriva acestui lunatic înverșunat îl conduce la casa de licitații Everleigh, Kit își dă seama că poate folosi situația compromițătoare în care o surprinde pe Lilah în propriul avantaj.
Însă ceea ce începe ca un simplu parteneriat se transformă treptat într-o pasiune care îl pune în fața unei alegeri teribile, căci dorința lui de răzbunare amenință viața lui Lilah… iar pierderea ei îi poate aduce propria distrugere.
„Întotdeauna se considerase mai înţeleaptă decât fetele care dăruiau săruturi în schimbul parfumurilor și al bijuteriilor. Ce atracţie puteau exercita obiectele materiale când preţul lor te putea costa independenţa?”
„– Este o casă, spuse el. Asta nu înseamnă că e un cămin. Iar familia… da, familia este importantă. Dar te poate constrânge mai rău decât patru pereţi și o ușă încuiată.
I se strânse inima în piept. Cunoștea adevărul acela prea bine. Nu și-ar fi imaginat că îl va auzi de la el.
– Îmi place versiunea mea mai mult. Avea nevoie de inspiraţia aceea. Să mi-i imaginez liberi și îndrăzneţi, umblând prin lume, iar locul acesta așteptându-i ca un far pe mare.
– Poate că ai dreptate, spuse el în cele din urmă. Este o idee romantică, Lilah.”
„Toată viaţa ei fusese fiica unui infractor și nepoata altuia. Dar mereu își dorise să fie mai mult. Să fie văzută ca fiind mai mult – și niciodată atât de mult ca de acest bărbat, Dumnezeu să o ajute!
Se aplecă și o sărută pe gură. Buzele lui erau blânde, cercetătoare, ca și când ar fi căutat un răspuns la o întrebare care nu putea fi pusă în cuvinte. Când se retrase, spuse:
– Ai ajuns foarte departe. Dovadă stau inteligenţa și curajul tău.”
Vom citi întreaga poveste în romanul CINEVA CARE SĂ MĂ APERE de Meredith Duran. De sâmbătă, 04.03.2017 la chioșcuri alături de ziarul Libertatea.
 Sursa : Cărţi Romantice

Cărțile autoarei Meredith Duran pot fi comandate pe libris.ro, elefant.rolibrarie.net

 

 

8 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *