Delicatese Literare
Recenzii

Ciocnirea – seria Driven vol.3 de K. Bromberg, Editura Bookzone – recenzie

Ciocnirea

(Crashed – 2014)

K. Bromberg

Editura Bookzone

An apariție: 2022

Nr. pagini: 520

K. Bromberg, una dintre cele mai bine vândute autoare New York Times și USA Today, scrie romane contemporane romantice, emoționante, erotice și cu un strop de realitate. Ea însăși este puțin din fiecare personaj feminin pe care îl creează: inteligentă, încăpățânată, rezervată, prietenoasă, determinată, emotivă, puternică și cu o inimă mare. Pe toate acestea le afișează zilnic față de soțul ei și de cei trei copii, alături de care locuiește în sudul Californiei. Chiar dacă și-a publicat prima carte mai mult din capriciu, Kristy a reușit să vândă din 2013 peste un milion și jumătate de copii ale cărților sale în 17 țări diferite.

1. Ispita – Driven – 2013 – recenzie

2. Pasiunea – Fueled – 2013 – recenzie

3. Ciocnirea – Crashed – 2014

3.5. Răsturnarea – Raced – 2014 – prezentare

4. Ultima cursă – Aced – 2015 – prezentare

5. Slow Burn – 2015

6. Sweet Ache – 2015

7. Hard Beat – 2015

8. Down Shift – 2015

Continuarea așteptată de mii de inimi!

O explozie de pasiune. O nouă cursă nebună pe care Colton și Rylee o pot câștiga doar împreună! Vor reuși cei doi să treacă linia de sosire dincolo de care îi așteaptă iubirea ?

Aceleași personaje cuceritoare și un final care îți va rămâne întipărit în suflet!
În al treilea volum al seriei Driven, K.Bromberg a apăsat pe accelerație, iar rezultatul este un roman de o intensitate copleșitoare, care ne învață că niciun risc nu este prea mare, nicio cursă, prea periculoasă, dacă, la final, marele premiu este iubirea.

„Ea e singurul aer pe care corpul meu îl poate respira”

Când viaţa se năruie în jurul nostru, cât de dispuşi suntem să luptăm pentru singurul lucru fără de care nu putem trăi, adică dragostea noastră?

Pentru mine, totul a început când Rylee s-a năpustit în acel blestemat de depozit. M-a făcut să simt. M-a întregit când tot ce am crezut că aş putea fi era incomplet. A devenit colacul de salvare de care nu ştiam că aveam nevoie. Da, merită să lupt pentru ea... însă cum poţi lupta pentru cineva pe care ştii că nu-l meriţi?

Colton m-a vindecat şi m-a întregit, mi-a furat inima şi m-a făcut să îmi dau seama că dragostea noastră nu este nici previzibilă, nici perfectă, ci plină de cotituri. Şi asta este în regulă. Dar când lucruri din afară ne pun la încercare relaţia, până unde trebuie să merg ca să-i dovedesc că merită să lupt pentru el?

Cel care a spus că iubirea este răbdătoare şi blândă nu ne-a întâlnit niciodată pe noi doi. Ştim că iubirea noastră merită toate şansele, că suntem meniţi unul altuia, dar când trecutul ne ameninţă viitorul, oare urmările ne vor întări sau ne vor despărţi drumurile?

„Am spus întotdeauna că iubirea lor este reală… nu este perfectă și nu este despre inimioare și floricele… dar este a lor. Și, uneori, atunci când trebuie să lupți cu adevărat pentru cineva, înțelegi cât de important este pentru tine și cât de specială este legătura dintre voi și mai înțelegi că, indiferent dacă lumea din jurul vostru se prăbușește, veți fi bine cât timp vă aveți unul pe altul. Așa sunt Colton și Rylee pentru mine. ” – K. Bromberg

Ciocnirea, a treia carte din seria Driven de K. Bromberg, ne poartă printr-un carusel al emoțiilor, trecând prin momente pline de pasiune, altele dramatice, altele înduioșătoare…

Este și o carte a vindecării. Dacă rănile fizice dispar mai ușor, datorită priceperii medicilor și progreselor științifice în domeniul medical, rănile sufletești se vindecă mult mai greu, fiind adânc săpate în inimă, iubirea fiind cea care oferă remediul miraculos…

 Cei doi îndrăgostiți, Rylee și Colton, par loviți de ghinion. Cum încep lucrurile să se așeze între ei, soarta le mai dă o lovitură neașteptată. Însă, după fiecare ”căzătură”, ei se ridică tot mai puternici, renăscând din propria cenușă întocmai ca pasărea Phoenix, secretul fiind acela că legătura dintre ei devine indestructibilă, fiecare oferind și primind o iubire necondiționată.

Precedentul volum, Pasiunea, s-a terminat dramatic. La o cursă de mașini, unde Colton pornea ca mare favorit, un accident stupid s-a produs când acesta mai avea puțin până la finiș, mașina lui fiind aruncată în aer, izbindu-se de zidul de protecție.

Astfel, milioane de cititori au așteptat cu sufletul la gură apariția următorului volum, Ciocnirea, pentru a descoperi ce va urma.

La începutul acțiunii, o regăsim pe Rylee în culmea disperării. Părea culmea ghinionului ca iubitul ei să-și piardă viața într-un accident de mașină, întocmai ca și logodnicul ei în urmă cu doi ani.

Din fericire, după o perioadă petrecută în comă, Colton a dat semne de revenire. Mai era însă cale lungă până să ajungă la forma de dinainte de accident. Mâna dreaptă nu mai avea aceeași precizie și, cel mai important, încrederea în propriile forțe i se zdruncinase. Cursele de mașini îi oferiseră un echilibru vital la ieșirea din adolescență, când se simțea pierdut, fără o busolă care să-l conducă, iar în timp devenise o parte esențială din viața lui. Ideea că s-ar putea să nu mai poată să evolueze niciodată la nivel competițional pe pistă îl bulversa pe Colton, care simțea că nu mai este întreg fără acest lucru.

Percepând frământările lui Colton, sesizând cât de importantă este pentru el revenirea în circuitul de Formula 1, Rylee și-a pus la bătaie toate abilitățile ei psihologice, reușind să apese pe butonul potrivit pentru a-i reda încrederea lui Colton în el însuși.

Provocările pentru ei erau însă departe de a se fi terminat.

Tawny, fosta iubită a lui Colton, căruia acesta îi văzuse în sfârșit adevărata ei față și o îndepărtase din viața lui, a revenit cu noi intrigi menite să-i despartă pe cei doi iubiți.

Un bărbat misterios, care o urmărea pe Rylee de mai mult timp, s-a dovedit a fi o reală amenințare atât pentru ea cât și pentru unul dintre băieții de la cămin, cu care avea o legătură tulburătoare.

Ultima parte a cărții ne poartă printr-un adevărat rolling coaster de emoții. Mai multe evenimente bulversante se produc iar viitorul relației dintre Rylee și Colton pare compromis de câteva ori.

Din fericire, norii se risipesc în final, iar epilogul este cald și fericit, lăsându-ne cu o stare de bine și speranță în suflet.

”Ai făcut lumină în întunericul din mine cu altruismul tău, cu curajul tău.”

Sper să se traducă și celelalte volume din serie cât mai repede!

Seria Driven a ajuns să fie ecranizată de Passionflix.

Cărțile autoarei K. Bromberg pot fi comandate pe bookzone.ro, libris.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro, elefant.ro, dol.ro, emag.ro

Recenzii și prezentări cărți K. Bromberg

Recenzii și prezentări cărți romantic-erotice

Recenzii și prezentări cărți Editura Bookzone

 

10 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *