Delicatese Literare
Prezentari carti

Ciocniri cu scântei de Maja Maxen, Editura Bookzone

Ciocniri cu scântei

(Vol.1 + Vol.2)

Maja Maxen

Editura Bookzone

An apariție: 2020

Despre Maja Maxen
Un om mic cu o pasiune mare. Maja Maxen și-a descoperit pasiunea pentru scris când se afla sub vraja paginilor scrise de alți autori. Și și-a dat seama că gândurile care parcă o urmăreau pretutindeni pot deveni poveștile de nelipsit din viața cititorilor. Nu uită niciodată să adauge în poveștile sale condimentele prin care s-a făcut remarcată: romantismul, simțul umorului și implicarea sentimentală. Deși a început să scrie pe Wattpad în 2014, felul acesteia de a așterne cuvintele pe hârtie denotă o naturalețe de invidiat și un talent înnăscut. Iar acest lucru a fost recunoscut imediat de către cititori, reușind să aibă peste un milion de vizualizări în doar nouă luni.
Ritmul iubirii te poate purta de la agonie la extaz în doar câteva secunde. Pentru că atât durează să închizi ochii și să îl vezi pe cel predestinat sufletului tău.
O poveste despre fragilitatea iubirii, a trupurilor care îi dau naștere și a lumii care desparte, ocrotește, șterge lacrimi și îngenunchează orgolii.
O poveste despre scânteile care aprind fitilul iubirii între două caractere atât de opuse și totuși atât de magnetice, încât nu pot sta departe unul de altul. Dar de la atracție la iubire drumul nu este întotdeauna drept și te poate purta din abisul tristeții pe piscurile fericirii care face inima să tresalte de emoții și viceversa.
Mai ales când sufletul ei se lasă condus de principii, iar al lui de pasiune. Să fie oare povestea lor cea care ne învață că dragostea adevărată învinge mereu sau că granița dintre ură și iubire poate fi trecută fără să îți dai seama? Descoperă sacrificiile pe care le cere iubirea pentru a oferi la schimb scânteia fericirii și de ce este mai important să riști în iubire și în viață decât orice altceva!
Pornește în călătoria de pe teritoriul neexplorat al iubirii dintre Calla și Rylan!
Fragment:
— Ei, mă bucur că am fost aici. Așa am reușit să te salvez de la dezastrul de a-ți strica năsucul delicat, o tachină el răutăcios.
Calla își reluă poziția defensivă. Ajunseseră în același punct, ca întotdeauna. Oricât ai fi încercat să cazi la pace, cu el nu se putea nicicum.
— Mda. Tu ești salvatorul perfect al domnițelor în primejdie, decretă ea pe un ton caustic.
— Ce pot să zic? Sunt destul de bun! se lăudă el, trecând cu vederea sarcasmul blondei.
— Da, ești unic în lume… Era evident că doar așa puteau discuta.
— Vrei să te ajut cu ceva? o surprinse el, schimbând subiectul și arătându-se preocupat de starea ei.
— N-am nevoie, începu ea, apoi îndulci tonul, căci omul fusese politicos și ea nu avea motive să persiste cu grosolănia, mulțumesc.
— N-am nevoie, începu ea, apoi îndulci tonul, căci omul fusese politicos și ea nu avea motive să persiste cu grosolănia, mulțumesc.
— Din câte observ eu, ești un dezastru, așa că ar fi bine să lași și tu deoparte, măcar o dată, încăpățânarea și să accepți că ai nevoie de puțin sprijin.
Calla se strâmbă la auzul vorbelor lui deloc măgulitoare. Era evident că pentru el era un supliciu să stea să o dădăcească și că îi displăcea să se uite la ea.
— Nu vreau nimic, nu de la tine, îl săgetă Calla cu privirea.
Rylan nu se lăsă însă afectat, căci își dădea seama că ea făcea pe dificila și din cauza bolii care o încerca.
— Știm amândoi că asta nu e adevărat, tocmai te-am…
— Iar eu deja ți-am mulțumit, i-o tăie blonda, dorind ca bărbatul să se care și să o lase să-și plângă singură de milă. Acum cred că ar fi potrivit să-ți spun noapte bună și să te invit să-ți vezi de drum. Sunt sigură că te așteaptă cineva cu patul bine încălzit.
Îi zâmbi în batjocură.

Cele două volume din Ciocniri cu scântei de Maja Maxen se pot comanda pe bookzone.ro

Veți putea beneficia de un preț redus + transport gratuit în România dacă plasați comanda până pe 26 iulie 2020

Recenzii și prezentări cărți Editura Bookzone

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *