Delicatese Literare
Cărți pentru copii

Ciudatul caz al hoțului de ciocolată de Geronimo Stilton, Editura RAO

Ciudatul caz al hoțului de ciocolată

Geronimo Stilton

Editura RAO

Nr. de pagini: 128

An apariție: 2021

DESPRE AUTOR:
Gerónimo Stilton este pseudonimul lui Elisabetta Dami. La vârsta de treisprezece ani, a început  să facă primii pași în lumea ficțiunii ca și corector pentru editura familiei. La nouăsprezece ani a creat primele sale povesti. O pasionata de aventură, la vârsta de 20 de ani a obținut brevetul de pilot de avion și licența de parașutist, la 23 ani a călătorit în jurul lumii de una singură.
♦♦♦
Editura RAO publică în exclusivitate în limba română această serie, care a fost tradusă până acum în 48  de limbi, fiind vândute peste 130 de milioane de exemplare în toată lumea. Din aceeași serie, amintim: Numele meu e Stilton, Geronimo Stilton, Iubirea e ca brânza, Banda motanului, Ai vrut vacanță, Stilton?, Misterul papirusului negru, Jos labele de pe aurul meu!, Ciudatul caz al hoțului de brânză, Călătoriile… ce pasiune!, Furtul diamantului uriaș, Misteriosul ochi al dragonului, Noaptea dovlecilor turbați.
♦♦♦

Ciudatul caz al hoțului de ciocolată amintește de prima zi de primăvară din Șoricezia, un moment de sărbătoare. În această zi, are loc vânătoarea de comori pe străzile orașului și un concurs de cofetărie pentru cel mai bun ou de ciocolată. Vărul lui Geronimo, Capcană, vrea să participe... dar prin zonă se află și celebrul hoț Umbră...

O fermecătoare carte pentru copii, cu ilustrații foarte simpatice și întâmplări haioase, care îi va încânta cu siguranță atât pe cei mici, cât și pe cei mari! Vă invit să o descoperiți!

Cartea Ciudatul caz al hoțului de ciocolată de Geronimo Stilton poate fi comandată pe raobooks.com, libris.ro, cartepedia.ro, elefant.ro

Recenzii și prezentări cărți pentru copii

Recenzii și prezentări cărți Editura RAO

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *