Delicatese Literare
Prezentari carti

Clubul bonelor. Ideea geniala a lui Kristie de Ann M. Martin, Seria Clubul bonelor, Editura Litera

Clubul bonelor. Ideea geniala a lui Kristie

(Kristy’s Great Idea – 1986)

Ann M. Martin

Editura Litera

An apariție: 2020

Nr. pagini: 176

Categoria: Carti pentru adolescenti, Young Adult, Aventura, Carti ecranizate

Seria Clubul bonelor/ The Baby-Sitters Club Series

Ann Matthews Martin este o scriitoare americană de ficțiune pentru copii, născută pe 12 august 1955, cunoscută cel mai bine pentru seria The Baby-Sitters Club, ecranizată într-un serial pe Netflix.
Clubul Bonelor s-a vândut în 180 milioane de exemplare și a inspirat o întreagă generație de tineri cititori. Seria cuprinde peste 100 de cărți (132 de volume), având un mare succes la cititori.
Serie publicată în 20 de țări.
Când află că mama ei se străduiește să găsească o bonă pentru David Michael, lui Kristy Thomas îi încolțește în minte ideea de a înființa un club de bone împreună cu prietenele ei, Claudia, Stacey și Mary Anne. Toate au experiență cu îngrijirea copiilor, iar un club le-ar da ocazia să se distreze în timp ce… câștigă o grămadă de bani.
Dar niciuna dintre cele patru prietene nu s-a gândit că vor avea de-a face cu apeluri telefonice dubioase, cu animale de companie violente, chiar și cu copii neastâmpărați și cu părinți care nu spun întotdeauna adevărul. Să ai un club de bone nu e deloc floare la ureche, dar Kristy și prietenele ei n-au de gând să cedeze în față provocărilor!
O poveste cu personaje memorabile, cu probleme desprinse din viață reală, plină de umor și cu o intrigă care menține treaz interesul cititorului.

Cartea Clubul bonelor. Ideea geniala a lui Kristie de Ann M. Martin poate fi comandată pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, emag.ro, librariadelfin.ro, librarie.net

Recenzii și prezentări cărți Editura Litera

One Comment

Spune-ți părerea!