Delicatese Literare
Prezentari carti

Coborârea de Tim Johnston, Editura Litera, Colectia Buzz Books

Coborârea

Tim Johnston

Editura Litera

Colectia Buzz Books

Anul aparitiei: 2018
Nr. pagini: 480 pagini
Titlu original: Descent – 2015
Priveliştile ametitoare ale Muntilor Stâncosi îsi dezvăluie partea întunecată şi mortală în acest thriller desăvârsit despre legăturile de familie şi lupta pentru supravieţuire.
Muntii Stâncosi i-au fermecat dintotdeauna pe membrii familiei Courtland, care pleacă într-o vacanta înainte ca fiica lor sa înceapa facultatea. Dar atunci când Caitlin si fratele ei mai mic, Sean, ies la o alergare matinală şi doar Sean se întoarce, munţii devin tot atât de înspăimântători pe cât sunt de maiestuoşi.
Scris cu o precizie care surprinde fără greş gândurile, emoţiile si spaimele trăite, pe măsură ce fiecare membru al familiei caută răspunsuri, Coborârea este un roman de suspans care îsi tine cititorii cu sufletul la gură până la ultima filă.
Cititi acest roman uimitor. Proza lui Johnston este pe cât de terifiantă, pe atât de fascinantă.” – The Washington Post

 

 

Un thriller impresionant – un melanj de emoţie si literatură. Coborârea nu este doar un roman de suspans, este o poveste emotionantă despre rău, frică, acceptare si ironia sortii.” – Denver Post

Cărțile din colecția Buzz Books pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, librarie.net, carturesti.ro, cartepedia.ro, librex.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți din Colecția Buzz Books

 

 

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *