Delicatese Literare
Colectia Carti Romantice

Colectia Carti Romantice aprilie 2017

Dragoste și suspans în colecția Cărți Romantice de aprilie 2017

Îndrăgita serie a surorilor Calhoun, de Nora Roberts, continuă în luna aprilie, în colecția Cărți Romantice. Va fi urmată de alte povești de dragoste complicate, pline de secrete și intrigi nebănuite în stilul Amandei Quick și a lui Sidney Sheldon. Vom face cunoștință și cu o nouă autoare, Val McDermid, una dintre cele mai bune scriitoare de romane polițiste din literatura scoțiană.
1. ”Cucerind-o pe Suzanna” de Nora Roberts – 7 aprilie 2017 (Suzanna’s Surrender – 1991)
Holt Bradford, fost polițist, obosit și sătul de încercările vieții, nu vrea altceva decât să se relaxeze pe malul mării. Dar când Suzanna apelează la el să o ajute să caute smaraldele familiei Calhoun, nu poate să o refuze. Holt nu mai e demult tânărul rebel pe care îl știa Suzanna. S-a transformat într-un bărbat atrăgător, serios și multe prea sexy pentru o femeie singură… cum este ea.
2. ”O șansă incredibilă” de Amanda Quick – 14 aprilie 2017 (The Golden Chance – 1990)
Viața Philadelphiei Fox nu a fost niciodată prea ușoară, dar când îl cunoaște pe Nick Lightfoot se complică de-a dreptul. Moștenitoarea unei averi importante, primită de la buna ei prietenă ucisă într-un accident de mașină, Phila se vede implicată în afacerile încurcate ale unei familii bogate, dar dezbinate.
3. ”Mănăstirea Northanger” de Val McDermid – 21 aprilie 2017 (Northanger Abbey – 2014)
O veche mănăstire, turnuri pline de secrete, o familie cu un trecut întunecat și o tânără care abia așteaptă să descopere aventura. Cat are impresia că va trăi o adevărată poveste romantică, însă ea descoperă o lume cu totul diferită.
4. ”Secrete de familie” de Sidney Sheldon – 28 aprilie 2017 (Morning, Noon & Night – 1996)
O istorie plină de secrete, mistere și complicații internaționale, marca Sidney Sheldon. Nimic nu este ceea ce pare a fi, după moartea miliardarului Harry Stanford. Moștenitorii abia așteaptă să își împartă averea, dar apare și o fiică din afara căsătoriei, care le va da toate planurile peste cap.
Sursa: Libertatea pentru femei

9 Comments

Spune-ți părerea!