Delicatese Literare
Colectia Carti Romantice

Colecția Cărți Romantice aprilie 2019

Colecția Cărți Romantice aprilie 2019

Vom avea ocazia să aflăm sfârșitul trilogiei misterioase din Insula celor Trei Surori și vom descoperi viața dublă pe care o duce o ducesă compromisă în romanul lui Sarah MacLean. Toate poveștile din luna aprilie sunt pline de taine și pasiuni intense în colecția Cărți Romantice.
– 05.04.2019 ”Focul din adâncuri” de Amanda Quick (Promise Not to Tell – 2018)
Virginia Troy a fost chinuită toată copilăria ei de viziunile terifiante ale incendiului care i-a omorât mama și i-a distrus casa și familia. Făcea parte dintr-un cult religios, iar viața ei din primii ani e plină de taine. Acum este proprietara unei galerii de artă, iar moartea pare că o urmărește obsesiv chiar și în lumea minunată a picturilor. Una dintre pictorițele cu care colaborează se sinucide, dar îi lasă un tablou plin de enigme, care o face să se îndoiască de tot ce își amintește din copilărie.
– 12.04.2019 ”Aparențe înșelătoare” de Sarah MacLean (Never Judge a Lady by Her Cover – 2014)
Pentru înalta societate, este doar Lady Georgiana, sora unui duce, cu reputația distrusă în urma celui mai groaznic scandal posibil, înainte de debutul în primul ei sezon. Dar adevărul este mult mai șocant – în lumea întunecată a jocurilor de noroc din Londra, ea este enigmaticul Chase, unul dintre fondatorii Îngerului Căzut, cel mai vestit cazinou din oraș.
– 19.04.2019 ”Sclava iubirii” de Elisabeth Naughton (Deceived – 2018)
Cel de al doilea volum din seria ”House of Sin” îl pune pe Luc într-o poziție ingrată. Va fi forțat să facă totul pentru a-i apăra viața lui Natalie. Va face tot ce poate să o știe în siguranță, inclusiv să se însoare cu ea. Cei doi se înfruntă plini de pasiune și resentimente, fiecare zi pare un compromis dureros, în pofida atracției fatale dintre ei.
– 26.04.2019 ”Înfruntă focul‘ de Nora Roberts (Face the Fire – 2002)
Insula Celor Trei Surori adăpostește secrete seculare și o moștenire periculoasă, care încă o mai bântuie… Aceasta este povestea ultimei surori, vrăjitoarea Mia – foarte frumoasă, puternică și hotărâtă – în încercarea de a salva insula și pe toți locuitorii de pericolul care îi pândește mai puternic ca niciodată. În firul tensionat, dar și savuros al acțiunii, se împletește și povestea Miei cu Sam, fostul ei iubit, care încearcă din răsputeri să o recucerească și să o apere de răul ce amenință să scufunde insulă o dată pentru totdeauna.
Sursa: Libertatea pentru femei

Cărțile apărute la Editura Litera / Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro

Cărțile autoarei Amanda Quick pot fi comandate pe elefant.rolibris.ro, librarie.netcartepedia.ro, carturesti.roemag.ro

Cărțile autoarei Sarah MacLean pot fi comandate pe libris.ro, elefant.rolibrarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro

Cărțile autoarei Elisabeth Naughton se pot comanda pe librarie.net, elefant.ro, libris.ro

Cărțile autoarei Nora Roberts pot fi comandate pe elefant.rolibris.ro, librarie.netemag.rocartepedia.ro, carturesti.ro, dol.ro

Listă cărți apărute în Colecția Cărți Romantice ordonate după autor și serii

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Spune-ți părerea!