Delicatese Literare
Colectia Carti Romantice

Colecția Cărți Romantice aprilie 2022

Ne face plăcere să vă prezentăm romanele pe care Editura Litera le va publica în colecția LIRA în luna APRILIE 2022, romane disponibile la punctele de difuzare a presei din țară, la prețul de 15,99 lei:

– 01.04 SCHIMB DE DESTINE (The Switch – 2000) de Sandra Brown

Melina îi propune surorii ei gemene, Gillian, să-i ia locul ca escortă mass-media a unui astronaut NASA. Dar a doua zi poliția îi dă vestea că sora ei a fost ucisă, iar ultimul care a văzut-o a fost chiar clientul ei celebru, așa că cei doi își unesc forțele pentru a găsi criminalul, într-o poveste captivantă și plină de pasiune.

– 08.04 AMINTIRI REPRIMATE (Repressed – 2016) de Elizabeth Naughton

Primul volum al seriei „Secrete mortale“.

După optsprezece ani, Samantha se întoarce în orășelul în care a fost martoră la uciderea fratelui ei. Acolo revine și Ethan, fost adolescent cu probleme, devenit acum un psiholog chipeș cu amintiri care îl bântuie. Dar relația și viețile lor sunt în pericol. Ucigașul vrea să lovească din nou pentru ca secretele din trecut să rămână tăinuite.

– 15.04 A MERITAT STRĂDANIA (Worth the Trouble – 2016) de Jamie Beck

Al doilea volum al seriei „Frații St. James“, după A MERITAT AȘTEPTAREA, publicat în februarie.

Modelul Cat St. James se reîntâlnește cu Hank, pe care îl părăsise cândva și îi face o propunere de afaceri. Dar când afacerile ajung să se amestece cu plăcerea, fiecare dintre ei trebuie să decidă la ce este gata să renunțe pentru dragoste.

– 22.04 ÎNTOARCEREA ACASĂ (The Return – 2020) de Nicholas Sparks*

Grav rănit de un obuz în Afganistan, Trevor Benson se întoarce acasă, la căsuța lăsată moștenire de bunicul lui și se îndrăgostește de ajutorul de șerif Natalie Masterson, care deși îi împărtășește sentimentele, rămâne distantă. În încercarea de a descifra secretele lui Natalie și Callie, o adolescentă care-l poate ajuta să elucideze misterul morții bunicului lui, Trevor va învăța ce înseamnă dragostea și iertarea.

*Publicat anterior în colecția Blue Moon.

– 29.04 PARIUL PE DRAGOSTE (Just a Little Bet – 2020) de Tawne Fenske

Al doilea volum al seriei „Smokejumper“, după REGULA CELOR DOUĂ ÎNTÂLNIRI, publicat în decembrie.

Kayla și Tony au avut o relație, apoi au rămas buni prieteni. Însă li se pare că au ghinion în dragoste, așa că încearcă să afle de la foștii parteneri ce n-a mers bine în relațiile lor. Așa află adevăruri dureroase, dar și faptul că un incendiu stins poate arde mocnit, iar flăcările pasiunii pot reizbucni oricând.

Cărțile apar vinerea la chioșcuri, la prețul de 15,99 lei.

 

Sursa: Cărți Romantice

Spune-ți părerea!